Loppukesän ajankohtaiset 

Hansakorttelissa pääsee nauttimaan niin ostosten teosta kuin ajankohtaisesta oheistarjonnasta. Kokosimme vinkit loppukesän hyvän mielen tarjontaan.

Elokuu tuo koronarajoituksien myötä uusia haasteita, mutta myös turvallisesti järjestettyjä mahdollisuuksia. Turun suurimmassa kauppakeskuksessa pääset ottamaan varaslähdön niin maratooniin kuin päivän hyvään tekoon koulureppukeräyksen myötä. Nappaa tästä siis ajankohtaiset vinkit elokuuhun! Muistathan ottaa myös Instagram-tilimme seurantaan, jotta pääset näkemään uunituoreet uutiset, alennukset ja tiedotusasiat ensimmäisten joukossa!

Koulureppukeräys 

Pienillä teoilla on suuri vaikutus. Hyväntekeväisyysjärjestö HOPE Ry:n ja Hansakorttelin koulureppukeräys on jälleen täällä. Nyt on mahdollisuus lahjoittaa repun tai lahjakortin Hansatorin Espresso Housen vieressä sijaitsevaan keräyspisteeseen lauantaihin 7.8 klo 18.00 asti.

Sähköauton testiajo

Oletko haaveillut sähköauton koeajamisesta? Nyt se on mahdollista. Suuntaa Volvon Polestar -sähköauton verkkosivuille ja varaa itsellesi aika koeajaaksesi kaikilla herkuilla varustettu Polestar 2 -täyssähköauto. Hansatorilla sijaitsevaa autoa pääsee ihastelemaan koko elokuun!

Turun Taiteiden Yö

Torstaina 12.8 taide ja taiteilijat rantautuvat myös Hansakortteliin! Luvassa on Åbollyn monimuotoisia tanssiesityksiä klo 18 alkaen Hansatorilla. Tämän lisäksi voit bongata Fillaripianistin Hansatorilla klo 17, Thaliatorilla klo 18, Kultatalossa klo 19 ja Hansatorilla klo 20.

Juoksutapahtuma

Hansakorttelin vauhdikkain tapahtuma on pian täällä, nimittäin juoksumessut ja Paavo Nurmi Marathon! Paavo Nurmi Marathon ja juoksumessut järjestetään 20.-21.8 ja voit ylittää itsesi joko 5km tai 10km matkalla. Tapahtumapäivä on avoin kaikenlaisille juoksijoille – aloittelevista reippailijoista maratoonareihin. Juoksumessujen aikaan Hansakorttelissa on tarjolla sporttibrändien tuote-esittelyjä​, juoksutreffejä sekä tekniikkatreeniä juoksuvalmentaja Anni Liukan vetämänä. Kipinää juoksuun on tuomassa Hansakorttelin kaikki urheiluvälineliikkeet, joista voit löytää loppuvuoden juoksuaskeliin oikeat varusteet. 

Viime viikolla Hansakorttelin kaikkiin liikkeisiin piilotettiin osallistumislippuja 5km ja 10 km matkalle, joita voi löytää shoppailun lomassa! Jos et kuitenkaan löydä lippua tällä kertaa, voit ostaa lippusi suoraan Paavo Nurmi Marathon kotisivuilta tai osallistua veloituksetta Hansakorttelin lenkkitreffeille 20.8 klo 18.00. Lisää infoa lenkkitreffeistä löytyy Anni Liukan instagramista.

Näppärä uusi parkkietu

Pikaisesti asioivat asiakkaat voivat käyttää uutta parkkietua Hansakorttelin uudistetussa pysäköintihallissa. Nyt voi saada puoli tuntia ilmaista ja vaivatonta pysäköintiaikaa Taskuparkki -sovellukseen kun tilaa uutiskirjeen. Tämä ilahduttaa varsinkin ruokatunnilla asioivia tai ruoka-annosta noutavaa asiakasta. Edun saa käyttöön myös pidempään pysäköiville.  

Turun kesäkatu

Turun kristiinankatu on muuttunut kesäkaduksi. Elokuussa kristiinankadulla on kesätori aikavälillä 2.-30.8 Kesäkadulla pääset näkemään myös erilaisia katuesityksiä ja shoppailemaan käsitöitä. 

Hansakorttelin pysäköintihalli palvelee myös kesäkadulla asioivia. Reittiohje: Linnankatua tultaessa tulee kääntyä vasemmalle jo Eskelinkadun kohdalla ja jatkaa normaalisti Eerikinkatua pitkin. Kristiinankadulle saa yhä kääntyä vasemmalle ja ajaa suoraan pysäköintihalliin. Muistathan myös parkkietumme: Hansakorttelin uutiskirjeen tilaajille 30 minuuttia ilmaista pysäköintiaikaa.

 

Fillaripianisti viihdyttää Hansatorilla klo 17, Thaliatorilla klo 18, Kultatalossa klo 19 ja Hansatorilla klo 20.

 

Hansakortteli seuraa tarkasti viranomaisten tiedottamista ja ohjeistusta koskien koronatilannetta ja toimimme ohjeistusten mukaisesti. Meillä Hansakorttelissa on paljon tilaa asioida ja huolehtia turvaväleistä. Huomioithan myös, että Hansakorttelista löytyy hyvät ja väljät noutopisteet Yliopistonkadun sisäänkäynnin yhteydestä. Suurella osalla Hansakorttelin yrityksistä on myös verkkokauppa tai kotiinkuljetusmahdollisuus joiden avulla voi tilata ostokset kätevästi myös kotiin. Tervetuloa asioimaan turvallisesti Hansakortteliin! 

 

  • Käytä kasvomaskia asioidessasi Hansakorttelissa kaikissa kauppakeskuksen sisätiloissa.
  • Pidä 2 metrin turvaväli kanssa-asiakkaisiin. Kiinnitä huomiota erityisesti jonotustilanteisiin.
  • Käytä käsidesiä saapuessasi Hansakortteliin. Käsidesiautomaatteja löytyy sisäänkäynneiltä sekä keskeisimmiltä torialueilta Hansakorttelissa.
  • Kehotamme asiakkaita huomioimaan seuraavat hygieniaohjeistukset:
    Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan ja käytä myös käsidesiä tarvittaessa.
  • Älä tule kauppakeskukseen sairaana. Tämä on tärkeää muiden suojelemiseksi.

 

Lue lisää:

Hemmottelua ja hyvinvointia Hansakorttelista

Hansakorttelin palveluvalikoima laajenee!

Syksyn parhaimmat muotihankinnat