Esteettömyys

Hansakorttelissa on tilaa jokaiselle ja haluamme kehittää Hansakorttelista esteettömän ympäristön. Olemme investoineet remontin yhteydessä esteettömyyden parantamiseen ja pyrkineet tekemään kauppakeskuksesta aiempaa helppokulkuisemman. Olemme leventäneet käytäviä ja lisänneet esteettömiä kulkureittejä. Pyörätuolia käyttävät asiakkaat löytävät keskeisimmiltä torialueilta luiskat, joita pitkin voi helpommin kulkea portaiden sijaan. Hisseillä pääset jokaiseen liiketilaan myös pyörätuolilla. Jokaisesta hissistä löytyy opasteet niiden läheisyydessä olevista liikkeistä ja kauppakeskuksesta löytyvistä infopöydiltä saat tietoa helpoimmista kulkureiteistä.

Inva WC:t

St. Erikin 2. kerros (Glitterin vieressä)
Kultatalon 3. kerros (Foodcourt)
Thalia 1. & 2. krs
Antintalo 1. krs

Induktiosilmukka

Hansatorille on asennettu induktiosilmukka, joka auttaa auttaa kuulolaitteita käyttäviä asiakkaita. Toinen induktiosilmukka löytyy Hansakorttelin infopisteen luota. Induktiosilmukan avulla ääni siirretään langattomasti vahvistettuna suoraan kuulokojeen vastaanottokelaan. Pyydä apua infopisteeltä, jos tarvitset apua induktiosilmukan löytymiseen,

Pistekirjoitusopasteet

Pistekirjoitusopasteet päivitetään koko kauppakeskukseen vuoden 2020 aikana.

Opas- ja avustekoirat

Opaskoirat ja muut lemmikit ovat aina tervetulleita kauppakeskuksen julkisiin tiloihin. Liikekohtaisia poikkeamia saattaa olla, joten tarkistathan aina liikkeestä, saako koiran tuoda mukaan.

Liikuntarajoitteisille 3 h ilmaista pysäköintiaikaa.

Etuun oikeuttavan kertaluonteisen pysäköintilipun saa erikoispysäköintilupaa näyttämällä esim. Food Market/Herkun kassoilta.