Hansakorttelin palveluvalikoima laajenee!

Hansakorttelin palveluvalikoima laajenee!

Hanskorttelissa on kevään mittaan luvassa paljon uutta ja erilaista.

Toukokuussa Foodcourtissa ovet avaa autenttinen kiinalainen ravintola Brokadi. Ravintolan juuret ovat sichuanilaisessa keittiössä ja kokit ovatkin muuttaneet Suomeen suoraan Sichuanin maakunnan pääkaupungista Chengdusta tuoden mukanaan aidon kiinalaisen makuelämyksen tunnelmaa ja raaka-aineita myöden. Brokadin erikoisuutena ovat kiinalaiset hot pot -keitot, jotka sopivat hyvin seurueen kesken jaettavaksi ja seurustelun oheen.

Heinäkuussa Foodcortiin laajenee myös friteerattuihin kanaruokiin erikoistunut Chitir -kanaravintola. Uusi ravintola houkuttelee kokeilemaan herkullisia wingsejä tai kanakoreja, joita voi nauttia yksin tai yhdessä Foodcourtin keskellä Subwayn vieressä.

Lisää kansainvälisiä tuulia Hansakorttelissa tarjoaa meksikolaisravintola Pancho Villa, joka avautui Yliopistonkadulle kävelykadun alkuun helmikuun lopussa. Pancho Villassa nautit täyttävän lounaan tai vietät rennon illan ystävien kanssa mansikkamargaritojen lomassa.

Herkullisia uutisia on luvassa myös Thaliatorille, minne on avautunut Candy Town -karkkikauppa. Hansakorttelin Kultatalossa on aikoinaan ollut suosittu makeisliike, jota on kaivattu takaisin jo vuosia. Odotus on vihdoin päättynyt ja Candy Townissa voi nyt käydä ostoksilla makeanhimon yllättäessä

Myös Hansakorttelin oma K-Market on uudistanut valikoimansa ja liikkeen asiakaskiertoa parannettu. Uusi K-kauppias Jerko Seppälä on ottanut valikoimaan lisää take away -tuotteita, tehnyt tilaa hedelmille ja vihanneksille sekä tuonut hyllyyn pienpanimoiden erikoisoluita.

Maaliskuussa Antintaloon Akateemisen Kirjakaupan viereen on avannut Epic Autokoulu. Epicin laajasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan ajokurssin ja liiketilassa pääsee kokeilemaan mm. ajosimulaattoria!

Alkuvuodesta on myös valmistunut laaja remontti Hansakorttelin St. Erikin kiinteistössä, jonne on tehty uusia toimistohuoneistoja Forenom -hotellin viereen. Suomen vanhimman sanomalehden toimitus Åbo Underrättelser ja viestintätoimisto Å Communications pääsivät ensimmäisinä nauttimaan uusista, valoisista tiloista! Viereen on valmistumassa vielä noin 150m2 uudistettua toimistotilaa. Jos tarvitset yrityksellesi uudet ja upea puitteet, ole rohkeasti yhteydessä niin järjestämme teille esittelyn!

Valitse Sydämellä -konsepti laajentuu tarjoamaan palveluitaan myös Hansakorttelin yrittäjille. Uudenlainen liiketoimintamalli mahdollistaa kuluttajille vastuullisemman ostoskokemuksen, ja tarjoaa mukaan liittyneille yritykselle uudenlaisen uusasiakashankintakanavan. Valitse Sydämellä -organisaation väliaikainen toimisto löytyy kesän ajan Hansakorttelin 2. kerroksesta Clas Ohlsonin vierestä ja tarjontaan voi tutustua promootiopaikoilla tiettyinä kampanjapäivinä.