Hemmottelua ja hyvinvointia Hansakorttelista

Hemmottelua ja hyvinvointia Hansakorttelista

 

Virkisty, puhdistu, lataudu ja uudistu. Hansakortteli kutsuu sinut pysähtymään oman hyvinvointisi äärelle ja löytämään oikeat palvelut täydellisiin minä-hetkiin.

Kesällä on hyvä astua etäämmälle ja priorisoida omaa aikaa. Hansakorttelista löytyy keinoja, joilla voit ladata akkuja ja nauttia omasta minä-ajasta. Mielekkäiden asioiden lisääminen voi tarkoittaa monelle eri asioita. Ota talteen monipuoliset vinkit, joilla nautit, nukut ja hellit kehoasi kaikki yhden katon alla.

 

Huoneistohotelli Forenom

Lähiloma on aina hyvä idea – etenkin silloin, kun olet jättänyt kesän suunnitelmiisi tyhjiä hetkiä. Hansakorttelin tyylikäs huoneistohotelli Forenom sopii niin työ- kuin lomamatkailijoille. Jos mieli tekee, huoneistohotellissa voi viipyä edullisesti myös pidempiä jaksoja.  

 

Kauneushoitola Mandarine

Kosmetologilla käynti on ihonhoidon lisäksi myös lempeää itsensä hoitamista ja eheyttämistä. Hemmottele itseäsi täyden palvelun kauneushoitolassa! Mandarinen palveluvalikoima kattaa kaikki kauneuteen liittyvät asiat kuten kasvo- ja vartalohoidot, manikyyrit ja sokeroinnit. Liikkeessä palvelee myös monipuolinen parturi-kampaamo. 

 

Gelateria Nuvole

Löydä virtaa pienistä tauoista. Keskeytä työnteko tai shoppailu ja nauti maukkaista artesaanimauista Hansakorttelin Gelateria Nuvolessa. Sieltä löydät perinteistä italialaista jäätelöä, joka tehdään käsityönä aidoista raaka-aineista. Jäätelötauon kruunaat italialaisella erikoiskahvilla.

Synsam 

Kesäksi uudet aurinkolasit tai piilolinssit? Hansakorttelin Synsamista löytyy kehyksiä ja linssejä joka tyylille, nenälle ja kukkarolle! Silmä- ja aurinkolasit voi myös ostaa kätevällä kuukausisopimuksella, joka mahdollistaa tyylin vaihdon aina sesongin mukaan. Optikkoliikkeestä saat asiakaslähtöistä ja yksilöllistä palvelua. Optikkosi sijaitsee Turun sydämessä, Hansakorttelissa! 

 

Coronaria Uniklinikka

Riittävä uni auttaa pysymään virkeänä ja terveenä, jonka takia unettomuus on hyvä saada kuriin ennen talven rientoja. Coronaria Uniklinikka on edelläkävijä unen tutkimuksessa ja unihäiriöiden hoidoissa. Hoidot perustuvat laajaan unitutkimukseen, joka on suorin tie unihäiriön syynmukaiseen hoitoon. Hansakorttelin Coronaria Uniklinikasta löytyy monipuolisesti myös muut unen hoitoon tarvittavat palvelut. 

 

Kauniit ja Ruskeat Day Spa

Tiesitkö, että keskellä vilkasta kaupunkia löytyy rentouttava kylpylä, jossa sinua hemmotellaan päästä varpaisiin? Kauniit ja Ruskeat Day Spassa toimii muun muassa myös kampaamo-, hieronta- ja kosmetologipalvelut. 


Estetiikka Mansurow

Isompien leikkausten lisäksi Estetiikka Mansurowissa voit tehdä myös pienempiä hoitoja kuten iholuomien poistoja. Voit myös virkistää ihoasi tehokkailla kasvohoidoilla tai kokeilla kestopigmentointia. Hansakorttelin Estetiikka Mansurow on erikoistunut esteettiseen kirurgiaan ja monipuolinen palvelutarjonta takaa jokaiselle jotakin.

 

Life luontaistuotekauppa

Hansakorttelin Life -myymälästä löytyy korkealaatuiset ravintolisät, aurinkosuojatuotteet ja luontaistuotteet hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen. Myymälästä saat erikoisliikelaajuisen tuotevalikoiman lisäksi yksilöllistä ja ammattitaitoista opastusta oikeiden tuotteiden valinnassa. 

 

Hansatorin Apteekki 

Nauti auringosta fiksummin ja löydä kesän tärkeät tuotteet Hansatorin Apteekista. Löydät valikoimasta muun muassa koko perheen aurinkosuojatuotteet, vitamiinit, laastarit, allergialääkkeet ja itikkasuojat. 

 

Jungle Juice Bar

Kesällä on hyvä nauttia värikkäistä ja tuoreista hedelmistä. Hansakorttelin Jungle Juice Barista herkuttelet kepein mielin, sillä tuoreet mehut ja smoothiet ovat paitsi huippuunsa terveellisiä myös vastuullisia. Jungle Juice Barin menu taipuu nälän mukaan ja täyteläisimpään smoothieen voi saada jopa 400 kaloria proteiinilla ja hyvillä rasvoilla.

 

Lue lisää:

Kevätmuoti on yllättävien asuyhdistelmien juhlaa

Hansakorttelin palveluvalikoima laajenee!

Hansakortteli on edelläkävijäyritysten joukossa: jätehuolto on nyt täysin hiilineutraalia

Vastuullinen sisustaminen: luonnonmateriaalit kestävät aikaa ja lähemmän tarkastelun