Syksyn parhaimmat muotihankinnat

Syksyn parhaimmat muotihankinnat 

Uusi sesonki tuo tullessaan kirkkaita värejä, kimallusta ja tikattuja ulkovaatteita. Poimimme parhaat palat syksyn 2021 vaatemallistoista. 

 

Tänä syksynä sanomme hyvästit kotiasuille ja toivotamme trendien uudet tuulet tervetulleiksi. Tulevan kauden vaatteet uhkuvat käytännöllisyyttä näyttävällä twistillä. Vaatekaapin päivitys onnistuu siis pienillä muutoksilla. Hansakortteli kokosi parhaat palat syksyn 2021 näytöslavoilta.

 

Kirkkaat värit

Kirkkaita värejä nähtiin lukuisissa syysnäytöksissä niin kokoasuissa kuin yksityiskohdissakin. Viime vuosien huipputrendikkäät maanläheiset sävyt pitävät edelleen pintansa, mutta niiden rinnalla kulkevat raikkaat ja piristävät väripaletit kuten limenvihreä. Kirkkaita värejä nähtiin muun muassa Jil Sanderin, Miu Miun, Versacen ja Diorin näytöksissä.

 

Takavuosien denim

Syksyllä sujahdetaan tummiin farkkuihin, jotka tehdään paksusta denim-kankaasta. Kankaan paksuus tuo asuun tyylikkäämpää ja ryhdikkäämpää siluettia. Farkkumuodissa lainataan ennen kaikkea nyt takavuosilta. Lahkeet ovat nyt entistä pidempiä ja väljempiä. Tummiin farkkuihin voit yhdistää esimerkiksi värikkäät nilkkurit tai sporttiset tennarit.

 

Värikkäät nahkamateriaalit

Värikäs nahka on ollut trendien kärjessä jo useamman vuoden ajan. Jos värikkäät vaatekappaleet tuntuvat rohkealta, kokeile käyttää asukokonaisuudessa vain yhtä väriä kerrallaan. Viimeistele asukokonaisuus maanläheisillä väreillä.

 

Neuleita kaikkialla

Syksy on neuletrendien parasta aikaa. Muotisuunnittelijat ovat suunnitelleet niin ohuita kuin muhkeita kuviointeja syksyn viileneviin päiviin. Näytöslavojen kärkipäässä koreili muun muassa neuleliivit. Neulemuodin hyvä puoli on siinä, että ne ovat usein ajattomia. Shoppaillessa tartu erityisesti neuletoppeihin ja neulemekkoihin. Tämä trendi näyttää hyvältä jokaisen päällä.

 

Tikkikuvio

Tikatut vaatekappaleet ovat ansainneet paikan huippusuunnittelijoiden mallistoissa ja ovat nyt trendien aallonharjaa. Tikatut vaatekappaleet yhdistettynä tummiin ja väljiin farkkuihin ovat nopea tapa tuoda trendikkyyttä asukokonaisuuteen.

 

Kimallusta kerrakseen

Kimaltavat ja glitteriä uhkuvat kankaat kuuluvat talvikauden sijaan nyt myös syksyyn. Niitä voi kerrostaa toisensa päälle tai pukea yksinään. Nyt on hyvä aika kaivaa vintage-klassikot esiin!

 

Bleiserimuoti

Syksyllä bleiseri vyötetään ohuilla nauhoilla. Nauhat tuovat uutta ja imartelevaa vivahdetta pitkään muodissa olleille ylimitoitetuille bleisereille. Tulemme näkemään bleisereissä kaksirivinapituksen lisäksi myös yksirivinapitusta. Ylimitoitetut pitkät farkut tai väljät puvunhousut sopivat vyötäröltä solmittuun bleiseriin.