VH_hoverlogo_450x450

Tilaa vastuullisuu­delle

Hansakorttelille vastuullisuus on hyvää oloa ja turvallisuutta. Se on myös suunnitelmien muuttamista päivittäisiksi teoiksi, joilla rakennetaan parempaa tulevaisuutta kaupunkilaisille sekä Hansan yrittäjille ja kumppaneille – meille kaikille.

 

Vastuullisuus­­teemat ohjaavat arkeamme
Ideoiden hautominen ei auta mitään. Siksi olemme päättäneet nostaa vastuullisuusasian pöydälle ja julkaista kolme teemaa, jotka ohjaavat päivittäisiä vastuullisuustekojamme. Teemat ja niitä avaavat näkökulmat pohjautuvat Hansakorttelin vastuullisuusraportin löydöksiin sekä kaupunkilaisilta ja kauppakeskuksen yrittäjiltä kerättyyn palautteeseen.

1. HYVINVOINTIA MEILLE KAIKILLE

Kaupunkilaisten ja henkilökunnan on voitava hyvin Hansakorttelissa. Tyytyväisyys syntyy turvallisuudesta, puhtaudesta ja siitä, että tarjoamme jokaiselle jotakin – olemme kaikkien Hansa. Siksi haluamme panostaa kaupunkilaisten tilaan sopivaan ohjelmaan ja henkilökunnan koulutukseen. Lisäämme myös vastuullisuusviestintää kanavissamme

KUULEMME TOIVEITA

Hansakorttelin uudistuksen myötä paransimme mm. esteettömyyttä, opastusta ja akustiikkaa.

Onko sinulla tilaan liittyvä toive?

2. Ympäristö ja viherarvot

Ei ole olemassa planeetta B:tä tai elämä 2.0:aa. Sen takia meidän on pyrittävä käyttämään resursseja tehokkaasti sekä säästämään energiaa ja kierrättämään materiaaleja. Arvostamme ympäristöä ja panostamme jätehuoltoon sekä kierrätykseen niin asiakastiloissa kuin takatiloissa. Olemme kiinteistön energian käytön ja jätehuollon osalta hiilineutraali. Tavoitteemme täyttyi vuoden 2022 alussa.

Ympäristömanageri neuvoo

L&T:n ympäristömanageri käy meillä kahdesti kuussa.
Hän auttaa ja opastaa yrittäjiä ja työntekijöitä jätteiden lajittelussa.

3. Vastuullista lisäarvoa

Hansakortteli ei ole vain kauppakeskus. Olemme kohtaamispaikka, tapahtumatila, maamerkki ja työnantaja. Tarjoamme yrityksille ja yleishyödyllisille yhdistyksille tilaa onnistua ja kasvaa. Olemalla turvallinen ja kannattava kumppani, voimme huolehtia siitä, että keskustasta löytyy satoja työpaikkoja myös tulevaisuudessa. Lisäksi kasvatamme yhteistä hyvää tuottamalla eläkevaroja Suomeen, huolehtimalla suojelluista rakennuksista ja tukemalla hyväntekeväisyyttä.

Aina on toivoa

Haluamme auttaa haastavassa tilanteessa eläviä suomalaisia perheitä. Siksi järjestämme vuosittain yhdessä HOPE Ry:n kanssa  koulureppu- sekä joululahjakeräyksiä vähävaraisten perheiden lapsille.