hansakortteli-pikkuhansa-7-2023-2

Perhehuone Pikku Hansa

Pikku Hansa – pienten kaupunkilaisten oma tila!

Lupauksensa mukaisesti Pikku Hansa on pienille kaupunkilaisille (ja heidän vanhemmilleen) suunniteltu oma tila. Sinne voi suunnata shoppailun lomassa, kun kaipaa turvallista ja viihtyisää tilaa lapsen hoidolle, rauhallisille ruokailuille tai pienelle hengähdyshetkelle. Pikku Hansassa on tilaa myös leikeille – sisustuksessa, kaikessa materiaaleissa ja väreissä on panostettu isosti perheen pienimpien iloksi. Tilasta löydät leikkialueen, pienen keittiön, jossa lämmittää ruokaa ja syödä rauhassa, laadukkaat hoitotilat sekä rauhaisat imetysmahdollisuudet. Perhehuoneesta voit myös ostaa kahvia automaatista (1€) tai Vaippamaatista vaipan, smoothien tai wet wipeseja (hinnat automaatista).

Pikku Hansalla on myös kaksi paljasjalkaista asukkia, Haha ja Koko. Haha ja Koko varmistavat niin vierailijoiden viihtyvyyden kuin tilan helpon käytön. Haha ei nimittäin osaa mitään muuta kuin olla hauska. Koko sen sijaan tietää kokolailla kaiken Pikku Hansan säännöistä ja käytönnöistä.

Pikku Hansan syksy 2023 on täynnä ihanaa ohjelmaa lapsille ja vähän isommillekin. Voimme ilolla kertoa, että vastaamme monen toiveisiin ja palautteisiin: Pikku Hansaan tulee ohjattua toimintaa sekä lasten tapahtumaa! 

Turun Seikkailupuisto ”Seikkis” järjestää jälleen suositut muskarit Pikku Hansassa: 

Perjantaisin 8.3.–12.4. (ei 29.3.)
klo 9–9.30: Taaperot (12–24 kk)
klo 9.45–10.15: Vauvat (0–12 kk)

Ohjaajana muusikko Kari Mäkiranta. Osallistumismaksu 50€ / lapsi, ilmoittautuminen alkaen ma 12.2. klo 9 täältä: https://www.turku.fi/seikkailupuisto/harrastukset/muskari-ja-teatteri/pikkumuskari-hansassa
Toimintaan voi osallistua vain yksi aikuinen lasta kohden.

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä järjestää muskarit:

Torstaisin 25.1.- 24.5. klo 10-10.30 (pl. 22.2., 28.3. ja 9.5.)

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän muskariin ei tarvitse ilmoittautua (mukaan mahtuu ensimmäiset 20 henkeä. Huom! Yksi lapsi per aikuinen). 

Seuraa sosiaalisen median kanaviamme ja tule mukaan! 

 

Lämpimästi tervetuloa Pikku Hansaan!