Hansakorttelin uutena K-kauppiaana aloitti Jerko Seppälä

Jerko Seppälä aloitti kauppiasuransa Turun K-Market Hansakorttelissa joulukuun alussa. Jerko on paljasjalkainen turkulainen ja varusmiespalvelusta sekä vaihto-oppilasaikaa lukuun ottamatta hän on asunut kaupungissa koko ikänsä.

”Tuntuu mahtavalta aloittaa kauppiasura Turun keskustassa hyvin hoidetussa K-Marketissa! Edellinen kauppias henkilökuntineen ovat tehneet hienoa työtä, josta on hyvä jatkaa kaupan kehittämistä”, tuore kauppias iloitsee.

Yhteistyötä keskustan yritysten kanssa

Jerko toteaa, että ydinkeskustassa trendeihin pitää pystyä reagoimaan samoin tein ja uutuustuotteiden on löydyttävä hyllystä nopeasti.

”Haluan kehittää take away -tuotteiden valikoimaa entisestään lähialueiden ravintoloiden ja muiden toimijoiden kanssa. Myös ruokaostosten teko niin arkeen kuin juhlaankin sujuu kaupassamme nopeasti ja vaivattomasti”, Jerko avaa suunnitelmiaan.

”On hienoa kyetä työllistämään ihmisiä. Haluan luoda työntekijöilleni mahdollisimman hyvän työpaikan ja tukea heidän osaamisensa kehittämistä. Otan myös mielelläni tulevaisuuden tähtiä työharjoitteluun ja TET-jaksoille.”

Jerko on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi. Yrittäjyyden ja Hansakorttelin makuun hän on päässyt jo opiskeluaikana, pyörittäessään kavereidensa kanssa Turun Kupittaanpuistossa Jäätelökaverit -nimistä jäätelökioskia.

”Loimme oman brändin ja myimme laadukasta Turussa valmistettua gelatoa rennolla fiiliksellä. Kyseessä oli yhteistyö Hansakorttelista löytyvät Nuvole -jäätelöketjun kanssa. Samalla opimme myös laajasti yrittämisen hyvistä ja haastavista puolista”, Jerko kertoo.

Vapaa-ajallaan Jerko tykkää kierrellä ruokakauppoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja seuraa tarkkaan ruokatrendejä mm. käymällä kahviloissa ja ravintoloissa.

”Olen kiertänyt ruokakauppoja mm. New Yorkissa, Torontossa ja Tukholmassa. Viimeisen kahden vuoden aikana olen käynyt reilusti yli sadassa eri ruokakaupassa”, Jerko laskee.