Hansakortteli adoptoi Posankkoja <3

Itämeripäivänä 31.8. Hansatorille ilmestyi iso määrä pikkuisia Posankkoja rysään, odottelemaan pääsyään uimaan Turun Päivänä 17.9. Posankka Raceen Aurajokeen! Hansakortteli adoptoi 500 pientä Posankkaa ja tukee samalla Pidä Saaristo Siistinä Ry:n toimintaa Itämeren hyväksi. Posankat ovat tulleet Hansatorille valmistautumaan vuosittain järjestettävään Posankka Race -tapahtumaa varten.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n järjestämän tapahtuman tarkoituksena on muistuttaa meitä siitä, kuinka Itämeren roskataakka kasvaa jatkuvasti, ellei roskien reittejä luontoon tukita. Tapahtuma haluaa myös avata keskustelua jokien roolista roskien kuljettajana ja kerätä varoja tärkeään työhön Itämeren roskaantumista vastaan. Posankka Race -tapahtuma järjestetään Turun päivänä 17.9. Aurajoessa Kirjastosillan kupeessa klo 14.

Olemme haastaneet kaikki Turku Centerin jäsenyritykset osallistumaan Posankka Raceen ja adoptoimaan itselleen kylpyposankkoja. Haastamme myös jokaisen teistä mukaan tekemään tärkeää työtä! Voit adoptoida oman kylpyposankan 10 euron lahjoituksella osoitteessa posankkarace.fi.

PS! Käy osallistumassa Hansatorilla arvontaan, missä arvuutellaan Posankka-rysässä olevien Posankkojen määrää. Voit voittaa itsellesi jokiseikkailun PSS ry:n Roska-Roope-aluksen kyydissä tai Hansakorttelin kauppakeskuslahjakortin. Tehdään yhdessä hyvää!

Turun päivää vietetään tänä sunnuntaina 17.9. Juhlaan on todellakin aihetta, sillä Turun asukasluku nousi tänä vuonna ensimmäistä kertaa yli 200 000! Iloisesta markkinatunnelmasta pääsee nauttimaan Turun päivän perinteisillä markkinoilla Kauppatorilla klo 10-16. Turun päivän markkinat ovat osa Suomalaisia Suurmarkkinoita ja tuovat tullessaan paljon käsityöläisiä, alkutuottajia ja eri maakuntien ruokaherkkuja.

Siinä ohessa on hyvä piipahtaa Hansakorttelin ravintoloissa tai kahviloissa nauttimassa sunnuntailounasta. Ilta huipentuu perinteiseen Turun päivän ilotulitukseen Samppalinnanmäellä klo 21.

Onnea Turku ja kaikki te ilmiömäiset 200 000 turkulaista!

Käy lukemassa lisää Turun päivästä osoitteesta: https://www.turku.fi/turun-paivan-ohjelma