Henri Eteläpelto aloittaa lokakuussa Hansakorttelin kauppakeskusjohtajana

Henri Eteläpelto aloittaa lokakuussa Hansakorttelin kauppakeskusjohtajana

Hansakorttelin uudella kauppakeskusjohtajalla on 20 vuoden kokemus kiinteistö- ja kauppakeskusalalta. Turussa syntynyt Eteläpelto siirtyy tehtävään pääkaupunkiseudulta, jossa hän on toiminut päivittäistavarakauppaan erikoistuneen kiinteistösijoitusyhtiön palveluksessa.

Hansakortteli on lokakuussa tehtävässään aloittavalle Henri Eteläpellolle tuttu paikka, sillä syntyperäisenä turkulaisena hänellä on ollut kauppakeskukseen lähes elämänmittainen suhde.
– Muistan 1980-luvulta, kun Hansakorttelia alettiin rakentaa ja kävin ihmettelemässä pienenä poikana paikalla ollutta isoa monttua. Myös nuoruudessa tuli aikaa vietettyä aika paljon Hansakorttelissa. Tuntuukin ainutlaatuiselta nyt päästä johtamaan tällaista turkulaista ikonia, Eteläpelto sanoo.

Eteläpelto on työskennellyt lähes 20 vuotta eri kiinteistösijoitusyhtiöissä, joissa hän on vastannut kauppakeskusten ja kaupallisten tilojen johtamisesta sekä kehittämisestä. Koulutukseltaan hän on toimitila- ja kiinteistöjohtamisen restonomi. Ennen Hansakorttelia hän työskenteli päivittäistavarakaupan toimitiloihin sijoittavassa Cibus Nordic Real Estate AB:ssa.

– Tuntuu hyvältä palata takaisin töihin kotikaupunkiin. Turun ydinkeskustaan on tehty viime vuosina merkittäviä investointeja ja meillä on kiistatta yksi Suomen hienoimmista kaupunkikeskustoista. Nyt lähdemme tekemään täysin rinnoin työtä sen eteen, että saamme lisättyä entisestään keskustan vetovoimaa niin paikallisten, turistien kuin liike-elämänkin toimijoiden keskuudessa, Eteläpelto linjaa.