Tapahtumien superviikko Turun keskustassa 16.-20.8.

Elokuu tuo Turkuun lämmintä tunnelmaa sekä huikean kattauksen upeita tapahtumia – ja Hansakortteli on tietenkin menossa mukana! Poimi tästä superviikon kiinnostavimmat tapahtumatärpit:

 • 16.8. Turvaa Turuilla ja Toreilla -turvallisuustapahtuma kauppatorilla. Turun keskusta kuuluu kaikille: nuorille ja vanhoille, työssäkävijöille, ohikulkijoille, shoppailijoille ja hengailijoille. Me kaikki haluamme turvallisen ja viihtyisän keskustan. Tehdään se yhdessä!
  • Kaupunkilaiset ja keskustan toimijat kutsutaan keskiviikkona 16.8. klo 13–19 Turun Kauppatorille monipuoliseen turvallisuusteemaiseen Turvaa turuilla ja toreilla -tapahtumaan. Luvassa on asiapitoinen, mutta rento ja viihdyttävä musiikkiesitysten siivittämä tilaisuus, jonka juontavat Projekti Radikaalin nuoret.
  • Hansakortteli jakaa tapahtumassa 500 ensimmäiselle nuorelle lipukkeen, jolla saa välipalan K-Market Hansakorttelista.
  • Tilaisuuden tuottaa Turun kaupunki, kumppaneinaan Turku Center ja Hansakortteli.
 • 17.8. Taiteiden yönä on nähtävää ja koettavaa niin Hansakorttelissa kuin ympäri keskustaa.
  • Tänä vuonna Taiteiden yö tarjoaa monipuolista ohjelmaa koko perheelle ympäri Turun keskustaa ja Hansakorttelissa päivä on täynnä näyttävää ja mielenkiintoista ohjelmaa tanssista, livemusiikkiin ja näyttelyihin. Hansatorilla on myös upea mahdollisuus vain Taiteiden Yössä nähdä elämäniloista amerikkalaista rock’n rollia koko perheelle! Rakastetun ja palkitun (mm. 3 Grammy ehdokkuutta) New Yorkilaisen lastenmuusikon Brady Rymerin konsertti klo 17 kaiken ikäisille hauskanpitäjille. Brady Rymerin konsertin tarjoaa Turun Suomi-Amerikka yhdistys.PS. Muistathan myös käydä nappaamassa lippusi Åbo Svenska Teaterin avoimiin harjoituksiin Taiteiden Yönä, tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus!
 • 18.-19.8. Paavo Nurmi Marathon lähtö- ja maalialue tänä vuonna uudistetulla kauppatorilla. Tule kannustamaan juoksijoita ja nauttimaan kesäisestä urheiluhuumasta!
  • Hansakorttelista juoksijat voivat hankkia vaivattomasti viime hetken tarvikkeet ja lukuisat ravintolat huolehtivat herkullisesta palautumisesta. Kannustusjoukot voivat virkistäytyä vaikka jäätelöllä tai smoothiella tapahtuman lomassa. Myös tavarat saa kätevästi säilöön Hansakorttelin tavaransäilytykseen, vesiautomaateista löytyy vettä janoisille sekä laajat yleisö wc-tilat löytyvät 2. ja 3. kerroksesta.Paavo Nurmi Marathon tapahtumakanslia on avoinna Intersport Hansassa. Täältä voit myös noutaa juoksunumerosi:

   17.8. klo 12-20
   18.8. klo 10-20
   19.8. klo 8-10.30

   PS. Muistathan laittaa autosi parkkiin Hansakorttelin pysäköintihalliin niin saat ilmaista parkkiaikaa ja noudat juoksunumerosi vaivatta! Tilaa Hansakorttelin uutiskirje täältä ja lataa Taskuparkki-sovellus, lue lisää: https://hansakortteli.fi/info/pysakointi/

  • Hansakortteli toivottaa vauhdikkaita kilometrejä kaikille osallistujille!