Taiteiden Yö Hansakorttelissa

Taiteiden Yö järjestetään tänä vuonna torstaina 17. elokuuta ympäri Turun keskustaa! 
Hansakortteli on mukana yhtenä suurena tapahtumapaikkana ja tarjoaa tanssia, kulttuuria ja musiikkia päivän aikana. Liikkeemme ja ravintolamme palvelevat klo 20 saakka.

Katso tarkempi ohjelma alla ja tule viihtymään!

Hansatori

klo 16.30 Tanssikoulu Å
Tanssikoulu Å:n tanssiryhmät esiintyvät.

klo 17 Brady Rymer
Elämäniloista amerikkalaista rock’n rollia koko perheelle! Rakastetun ja palkitun (mm. 3 Grammy ehdokkuutta) New Yorkilaisen lastenmuusikon Brady Rymerin konsertti kaiken ikäisille hauskanpitäjille! Konsertin tarjoaa Turun Suomi-Amerikka yhdistys. www.bradyrymer.com

klo 18 Tanssikoulu Åbolly
Upea tanssiesitys Taiteiden Yössä! Näytöksen järjestävät Åbolly tanssikoulu yhdessä Nach Baliye Kollektiv -tanssiryhmän, Anu Toivosen, Ilona Carlssonin ja Hansakorttelin kanssa. Tanssinäytöksessä nähdään kaikkea Bollywood-tanssista, burlesqueen, salsaan, flamencoon sekä itämaiseen tanssiin. Tule ja nauti tanssin huumasta!

klo 19 Tanssiurheiluseura Bolero
Tanssiurheiluseura Boleron parit, niin pienten kuin isommatkin, vievät katsojat tanssin pyörteisiin vauhdikkaiden showesitysten puitteissa.

Thaliatori

klo 18-20 Kelpo Duo
Iskelmätaivaan tähtiä Kelpo Duon esittäminä!

Suomalainen Kirjakauppa

Kirjailijavierailijoita Taiteiden Yössä:
klo 16 Riikka Sandberg
klo 16.30 Roope Lipasti
klo 17 Mikko Kalajoki
klo 18 Minna Haapasalo

Espresso Housen edustalla

klo 16 alkaen Bodypainting-taiteilija Heli Tikkanen tekee vartalomaalauksen Espresso Housen edustalla. Mukana myös 9 -vuotias Elli Peltoniemi, joka on yhdessä Heli Tikkasen kanssa kirjoittanut Väriä nassuun -kirjan. Elli esittelee kirjaa ja tekee ohikulkijoille kasvomaalauksia.

Åbo Svenska Teater

Kom och titta på öppna repetitioner på Konstens natt!
Vi ordnar säsongsöppning och öppen repetition av höstens musikal Something Rotten! på Stora scenen torsdag 17.8 kl 19 och kl 20. Gratis platsbiljetter kan hämtas fr.o.m. 15.8 kl. 12 i teaterns biljettförsäljning i Hansa.

Tervetuloa seuraamaan avoimia harjoituksia Taiteiden yönä!
Järjestämme syyskauden avajaiset ja Something Rotten! -musikaalin avoimet harjoitukset Päänäyttämöllä torstaina 17.8. klo 19 sekä klo 20. Ilmaiset paikkaliput voi hakea teatterin lipunmyynnistä Hansassa 15.8. klo 12 alkaen.

Taidenäyttelyt

– Muumimuki -näyttely Hansakorttelin infon vieressä
Näyttely koostuu kahdesta vitriinistä, joissa on kaikki yli 130 erilaista tähän asti ilmestynyttä muumimukia nimettyinä ja hinta-arvioineen.

– Patsaat by Vilma Sinivaara –
Näyttelyssä esillä turkulaisen taiteilijan Vilma Sinivaaran patsaita ja puuveistoksia. Jokaisella patsaalla ja puuveistoksella on nimensä ja tarinansa. Teokset huokuvat voimakkaita tunnetiloja herättäen katsojissaan pohdintoja ja kysymyksiä. Teokset esillä liiketilassa 1. kerroksessa, Elisaa ja Marimekkoa vastapäätä.

–  Aika jota ei luvattu
Teos on installaatio hitaudesta, & paikalla olosta, ajassa ja tilassa jossa olet. Se on hiljainen kunnianosoitus hetkelle, ja hetken kohtaamiselle.
Teos esillä 7.-27.8.2023, Hansakorttelissa, 2. krs, Hansatorin Apteekkia vastapäätä, Hansakorttelin aukioloaikojen mukaisesti.

 

Taiteiden Yön ohjelmisto saattaa päivittyä, emme vastaa mahdollisista ohjelmamuutoksista.