Kilpailun säännöt

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Arvonnan järjestää Turun Hansakortteli Oy.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistutaan tilaamalla Hansakorttelin uutiskirje. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän, palkintokumppanin ja niiden tytäryhtiöiden työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään, toimistojaan taikka henkilöitä, jotka ovat millään lailla kytköksissä kampanjaan. Arvonnanjärjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Yhtä henkilöä tai sähköpostiosoitetta kohden sallitaan vain yksi osallistuminen. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

KILPAILUAIKA

Kilpailu on voimassa 14.2.2018 asti. Kilpailuajan päätyttyä arvotaan palkinto.

VOITTOARVONTA

Palkinto arvotaan osallistuneiden kesken. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan myös Hansakorttelin verkkosivulla hansakortteli.fi sekä Hansakorttelin Facebook- ja Instagram-kanavissa. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

PALKINTO

Osallistujien kesken arvotaan VIP-lippupaketti kahdelle seisomakatsomoon Cheek – Täältä sinne -konserttiin Turussa lauantaina 5.5.2018. Palkinnon arvo on 198e. Hansakortteli vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta.

YLEISTÄ SÄÄNNÖISTÄ

Arvonnanjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.