Hansa­muistot!

Kuva TS 14.11.1981

Hansakortteli on ollut Turun sydämessä jo 30 vuotta, ja matkan varrella on kertynyt mahtavia muistoja. Hansassa on shoppailun lisäksi tavattu kavereita, nähty esiintyjiä ja tapahtumia, sekä koettu pieniä ja suuria tunteita.

Juhlavuoden kunniaksi keräämme Hansamuistoja vuosien varrelta. Mitä sinulle on jäänyt mieleen Hansasta, parhaasta jäätelöannoksesta ikimuistoisiin treffeihin? Julkaisemme Hansamuistoja kauppakeskuksen screeneillä sekä some-kanavissamme.

Ei ole liian pientä tai suurta muistoa. Kirjoita oma Hansamuistosi alla olevaan kenttään, ja muista lisätä myös yhteystietosi, niin osallistut lahjakorttiarvontaamme! Kaikkien Hansamuistonsa 31.5.2018 mennessä jakaneiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan kauppakeskuksen liikkeeseen.

P.S. Voit halutessasi laittaa Hansamuistosi kuvan kera Instagramiin tunnisteella #hansamuistot.

HANSA30_logo_valk

Kuva TS 14.3.1982

SÄÄNNÖT

Kilpailun säännöt

Arvonnan järjestää Turun Hansakortteli Oy.

Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan täyttämällä kilpailulomake ja lähettämällä se hansakortteli.fi-sivustolta. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän, palkintokumppanin ja niiden tytäryhtiöiden työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään, toimistojaan taikka henkilöitä, jotka ovat millään lailla kytköksissä kampanjaan. Arvonnanjärjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Yhtä henkilöä tai sähköpostiosoitetta kohden sallitaan vain yksi osallistuminen yhtä kilpailupäivää kohden. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

Kilpailuaika

Kilpailu on voimassa 12.3.-31.5.2017. Kilpailuajan päätyttyä arvotaan palkinto.

Voittoarvonta

Palkinto arvotaan osallistuneiden kesken. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan myös Hansakorttelin verkkosivulla hansakortteli.fi sekä Hansakorttelin Facebook- ja Instagram-kanavissa. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Palkinnot

Osallistujien kesken arvotaan 500 euron arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan kauppakeskuksen liikkeeseen.

Yleistä säännöistä

Arvonnanjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.