Joulunajan paras parkkietu Hansakorttelista

JOULUKAUDEN PARAS PARKKIETU LÖYTYY HANSAKORTTELISTA!

Kurvaa joululahjaostoksille Hansakortteliin! JOKA PÄIVÄ 2h ilmaista parkkiaikaa Hansakorttelin uutiskirjeen tilaajille Hansan omassa parkkihallissa! Edun tarjoaa Hansakortteli yhteistyössä Aimo Parkin kanssa.

Aktivoi etusi tästä: https://hansakortteli.fi/info/pysakointi/

Hansakortteli tarjoaa joka päivä uutiskirjeen tilaajilleen 2h ilmaista parkkiaikaa Hansakorttelin omassa parkkihallissa (sisäänajo Kristiinankatu 11). Etu on voimassa 24.11.-31.12.2023. Huomioithan, että etu ei toimi takautuvasti, vaan edun tulee olla ladattuna ennen tai sen aikana kun pysäköit Hansakorttelissa.

Tilaa uutiskirje, kuule ajankohtaisimmat uutiset, edut ja tapahtumaterveiset Hansakorttelista ja hyödynnä Turun ytimen paras parkkietu!