Pikkumuskari alkaa!

Hansakorttelin perhehuone Pikku Hansassa alkaa Pikkumuskari!

Hansakortteli ja lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto ”Seikkis” aloittaa yhteistyön ja järjestää pikkumuskarin 0-12kk ikäisille vauvoille sekä heidän vanhemmilleen joka torstai 9.3.-6.4.2023 ajanjakson ajan. 

Pikkumuskari on lasten ja aikuisten yhteinen toimintahetki, jossa yhdessä tekemisellä, leikillä sekä lauletulla, soitetulla ja kuunnellulla musiikilla on merkittävä rooli. Pikkumuskariin on voinut ilmoittautua etukäteen Seikkailupuiston kautta ja toiminta järjestetään vain etukäteen ilmoittautuneille. Pikkumuskarin toiminnasta vastaa Seikkailupuisto. Pikku Hansa on pikkumuskarin ajan yksityiskäytössä ja avaamme tilan torstaisin klo 10.45 muille pikkuvieraille (9.3.-6.4.2023 ajanjakson ajan).

Seuraa Pikku Hansan elämää some-kanavissamme ja tule käymään!