Taiteiden Yö 15.8. Hansakorttelissa

Torstaina 15. elokuuta juhlittava Turun Taiteiden yö järjestetään nyt jo 35. kerran. Se on kestoltaan pisin yhtäjaksoisesti Turussa järjestetty taidetapahtuma. 🎵🎨🎭

Perinteisesti myös Hansakortteli täyttyy taiteesta ja kulttuurista. Luvassa on muun muassa musiikkia, tanssiesityksiä, kuvataidetta ja hauskaa puuhaa lapsille. Lisäksi liikkeemme ja ravintolamme palvelevat klo 20 saakka.

Katso alta Hansakorttelin monipuolinen Taiteiden yön ohjelmisto ja tule sinäkin nauttimaan illan annista!

Hansatori
klo 16.30 Mieskuoro Laulun Ystävät
Mieskuoro Laulun Ystävät ry:n Vega Ensemble tarjoilee kuulijoilleen läpileikkauksen ohjelmistostaan.

klo 17.00 Hansatorin Pilvi -valoshow & United Artist – tanssiesityksiä:
Katja Kautun tanssiryhmä: Pariisittaret, The gals Dancw crew, studio Reynier Comez, Tanssiryhmä Nefer, Fennotribal, The gals crew salsa show, Annika Hakalan Bellydance girls, Annika ja bellydance girls tanssittavat yleisöä.

klo 17.30 Tanssikoulu Å
Tanssikoulu Å:n lasten ja aikuisten tanssiryhmät esiintyvät. Lapset esittelevät jazz- ja showtanssia, aikuisten intensiiviryhmän tanssijat esittävät mm. commercial dance -show:n. Esitykset on koreografioinut tanssija ja tanssinopettaja Varpu Allenius, TKå:n yrittäjä.

klo 18.00 Tanssikoulu Åbolly
Upea Bollywood-tanssiesitys Taiteiden Yössä! Åbolly tanssikoulun näytös, jossa esiintyy Åbolly Dancers -tanssiryhmän lisäksi Nach Baliye Indian Dance, IlonaTanssiRyhmä, Anu Toivonen ja Marjut Kaukonen.

klo 18.30 Tanssistudio All-Star
Esityksen nimi on The Seven, joka käsittelee seitsemää kuolemansyntiä nykypäivän vinkkelistä katsottuna.

Thaliatori
klo 18-20 Kelpo Duo
Iskelmätaivaan tähtiä Kelpo Duon esittäminä! Kitaraa soittaa Kauko Hyvärinen ja bassoa Aleksi Virkberg.

Infopisteen viereinen promootiopaikka
klo 16-19 Bodypaint-taiteilija Heli Tikkanen tekee vartalomaalauksia.

Hansakorttelin Viherterassilla avoimet ovet
klo 16-20 Tervetuloa tutustumaan Hansakorttelin ainutlaatuiseen viherterassiin! Olet tervetullut tutustumaan vapaasti Viherterassille ja tutkimaan, mitä kaikkea sieltä löytyy. Puutarhurimme Gina ja Anneli ovat paikalla klo 16-20. Paikan päällä kevyttä tarjoilua ja arvonta, jossa voit voittaa itsellesi upean lähikukkakimpun. Nopeimmille jaossa värinokkostaimia ilmaiseksi!

Turun Kuvataidekoulun taidepaja
Klo 16-20 Turun Kuvataidekoulu jalkautuu Taiteiden yönä Hansakortteliin. Tervetuloa tutustumaan matalalla kynnyksellä kuvataidekoulun toimintaan sekä osallistumaan taidepisteeseen. Tekemistä löytyy lapsille ja aikuisille! Taidepaja löytyy perhehuonetta eli Pikku Hansaa vastapäätä.

Iittala store
Klo 11-17 Myymälässä voit tutustua Julistamo designin kotimaisten huippusuunnittelijoiden julisteisiin, Kaarna Graphicsen käsitöihin sekä painotuotteisiin tai askarrella oman avaimenperän.
Myymälässä löytöjä jopa 50 % alennuksella, tarjoukset voimassa koko päivän.

Synsamilla tyylipäivä
Klo 11-19 Vietetään Hansakorttelin Synsamilla tyylipäivää! Sinulla on mahdollisuus saada yksilöllistä tyylineuvontaa. Tyyliasiantuntijamme ovat saaneet koulutusta kokonaisvaltaisesti silmälasien valintaan vaikuttavista tekijöistä niin kasvojen muodon, piirteiden, voimakkuuden kuin värien suhteen. Tyyliasiantuntijamme kanssa oikeanlaiset ja juuri sinulle sopivat lasit löytyvät helposti, nopeasti ja luotettavasti! Tervetuloa ilmaiseen tyylineuvontaan!

Suomalainen Kirjakauppa
klo 15-18 Sharpien kynäesittelijä paikalla. Tule värittämään oma yksisarvishahmosi!

Kirjailijavierailijoita Taiteiden Yössä:
klo 16.00 Ilona Tuominen
klo 17.00 Minna Haapasalo
klo 18.00 Pirkko Soininen
klo 19.00 Max Manner

Åbo Svenska Teater
Klo 19 ja klo 20 Syyskauden avajaiset ja Förlorarna-esityksen avoimet harjoitukset päänäyttämöllä! Esitykset kestävät noin 30 min. Sisäänkäynti pääovista Aurakatu 10 klo 18 alkaen. Luvassa hikeä, intohimoa ja mokkapaloja! Kahvila on avoinna. Ilmaiset paikkaliput saa hakea teatterin lipunmyynnistä Hansan kauppakeskuksessa 13.8 klo 12 alkaen. Illan aikana myös teatterikirppis Tiljan-näyttämöllä. Kirppisostosten maksu Mobilepayllä.

Deliberi
Ravintola Deliberi palvelee keskiyöhön saakka Taiteiden yönä.

Tervetuloa!