Tall Ships Races on täällä!

Turussa vietetään vilkasta kesäviikonloppua kansainvälisen Tall Ships Races -tapahtuman tunnelmissa!

Hansakortteli toimii tapahtuman virallisena yhteistyökumppanina ja palvelee turkulaisia, matkailijoita, seiloreita ja kaikkia muitakin ilolla ja innolla!

Yllättääkö nälkä? Tutustu Hansakorttelin ravintoloihin ja kahviloihin, monella on myös viikonlopun kunniaksi Tall Ships Races -etuja tarjolla.

Kaipaatko viikonloppuun kesäasusteita tai aurinkolaseja? Hansakorttelin kaikki liikkeet palvelevat koko viikonlopun ajan lauantaina klo 10-19 ja sunnuntaina klo 12-18.

Tarvitsetko säilytystilaa matkalaukulle tai herääkö muuta kysyttävää? Hansakorttelin infopiste 2. kerroksessa on avoinna aina, kun liikkeetkin ovat, ja henkilökuntamme palvelee sinua parhaansa mukaan. Tavarat saat säilöön Hansakorttelin tavaransäilytykseen helposti ja kätevästi, lue lisää: https://hansakortteli.fi/palvelut/tavaransailytys-2/

Some-kanavistamme näet Turun keskustan viikonlopun ohjelmistoa (IG: @hansakortteli ja FB: kauppakeskus Hansakortteli) ja täältä voit katsoa koko Tall Ships Races -ohjelmiston: https://tallshipsturku.fi/ohjelma/

 

Tervetuloa viihtymään, viilentymään, ostoksille tai muuten vain tunnelmoimaan suurtapahtumaviikonloppua!