Slow Flowers Finland -päivä 3.8.2024 Hansatorilla

Slow Flowers -päivää vietetään elokuun ensimmäisenä lauantaina 3.8.2024. Slow flowers-viljelijöiden yhteinen teemapäivä sijoittuu kotimaisen kukkasesongin huippukohtaan: hetkeen, jolloin suurin osa yksivuotisista leikkokukista on aloittanut kukintansa. Puutarhoissa, kukkatarhoissa ja kukkapelloilla väriloisto ja lajikevalikoima ovat upeimmillaan! Myös Hansakorttelin viherterassilla kukkaloisto on parhaimmillaan.

Hansatorilla järjestetään paikallisten, Turun -ja lähiseudun Slow Flowers- kukkaviljelijöiden Pop Up tapahtuma klo 10-16. Paikalla ovat Lehmuksen Alla (Ruissalo), FlowerKaroliina (Paimio), Kukkafältti (Masku), Uusiniittygarden (Kuusisto).

Myynnissä tulee olemaan mm. valmiiksi sidottuja, kestäviä ja kauniita Slow Flowers-kukkakimppuja, leikkokukka-buffet, josta voi ostaa yksittäisiä leikkokukkia, sekä klo 13-15 kukkasormus-työpaja. Lisäksi ohjelmassa infoa kotimaisista avomaan leikkokukista, Slow Flowers Finland ry. yhdistyksestä ja kukkaviljelystä. Voit osallistua myös kilpailuun jossa palkintona leikkokukkakimppu. Palkinnon arvonta on klo 15.00.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen tapahtumasisältöön Hansatorille!