HANSAN RUOKA- JA VIINIJUHLAT LA 17.10.2015

Onko juhlailtasi suosikki lämpimän täyteläinen espanjalainen vai marjaisan viettelevä italialainen punaviini? Tai sittenkin elegantti makunystyröitä hivelevä samppanja Ranskasta vai ehkä helmeilevä valkoviiniklassikko Saksasta?

Anna uusien aromien yllättää. Keskustakulttuuri kukoistaa lokakuun hämärtyvässä illassa raikkaalla tavalla, kun Kauppakeskus Hansan ravintolayrittäjät ja yhteistyökumppanit kestitsevät historiallisen hienon Thalia-korttelin koreaksi viiniä, ruokaa ja ihania elämyksiä!

Laajan viinivalikoiman lisäksi teemme tutuksi tyylikkään kattauksen moni-ilmeistä ruokakulttuuriamme, jonka maittavia anteja on ihan pakko maistaa. Viiniedustajien opastamana hyvä ruoka löytää täydellisen kumppanin. Kulje maasta toiseen tai käy herkuttelemassa lempimaassasi.

Hansan Ruoka- ja Viinijuhlassa koet jännittäviä nautintoja, iloisia yllätyksiä ja rentoa tunnelmaa aikuiseen makuun, kun eri maiden viini- ja ruokakulttuurit sekä hyväntuuliset ihmiset kohtaavat toisensa. Makunystyrät tuovat Hansakortteliin, elävään tapahtumapaikkaan Turun sydämessä. Idyllisessä Thaliassa tuoksuvat silloin juoma ja ruoka. On aika viini-ilojen ja makujen juhlan – ja tunnet olevasi kuin ystävien luona kylässä.

Paikka: Turun Hansakortteli, Thalia
Aika: Lauantai 17.10.2015 klo 18.30–22.30
Pääsylippu: Lippupalvelu myy lippuja
tapahtumaan. Sisäänpääsylipun hinta on 9 € (sis. sisäänpääsyn, narikan sekä kaksi ruoka-annoslippua)
Sisäänkäynti: Åbo Svenska Teater, pääovet (Aurakatu 10)
Viini- ja ruokaliput: Lippuja voi ostaa paikan päältä hintaan 3 € / kpl. Viinilasin pantti on 5 € (varaudu käteisellä).

Lämpimästi tervetuloa!

hansa-facebook-1200x628-sponsoroitu-2

Palaa takaisin