HANSAN AJANKOHTAISIA UUTISIA

HAUSKAA VAPPUA!
Hansakorttelin liikkeet palvelevat vapunaattona su 30.4. klo 12-18. Vapunpäivänä ma 1.5. liikkemme ovat suljettuina pois lukien alla olevat liikkeet sekä muutamat ravintolat.

Lue lisää...

FASHION REPORTER – MUOTITOIMITTAJA ON NYT VALITTU!
Hansakortteli on muodin ikkuna maailmalle ja muotivalikoimamme onkin laaja, monipuolinen ja huikean houkutteleva!

Aiemmin keväällä päätimme, että haluamme tuoda tätä ilosanomaa vahvemmin esille ja järjestimme Fashion Reporter -muotitoimittajakilpailun. Saimme upean määrän hakijoita ja järjestimme stailauskilpailun maaliskuussa 2017, jossa malleina toimivat Hansakorttelin yritysten työntekijät.

Lue lisää...

SAARISTOMEREN PANORAAMA -VALOKUVANÄYTTELY HANSAKORTTELISSA 24.4. – 4.5.
Luontokuvaaja Jaakko Ruolan Saaristomeren panoraama -valokuvanäyttely avataan yleisölle ma 24.4. klo 18 Hansakorttelissa.

Lue lisää...

HANSAKORTTELI LAAJENTAA LAUANTAI-ILLAN AUKIOLOA KLO 19 ASTI!
Uusi vuosi ja uudet kujeet! Hansakortteli tulee laajentamaan lauantai-illan aukioloaan nyt klo 19 asti. Uusi aukioloaika astuu voimaan vuoden ensimmäisestä lauantaista eli 7.1.2017 eteenpäin.

Lue lisää...

HANSAKORTTELI UUDISTUU, UPEA RAKENNUSHANKE TULOSSA!
Hansakortteli uudistuu - Schauman Arkkitehdit ja suunnittelutoimisto Amerikka voittivat suunnittelukilpailun

Hansakorttelissa aloitetaan mittavat uudistustyöt. Hansakortteli järjesti uudistamisesta suunnittelukilpailun, jonka voitti turkulainen Schauman Arkkitehdit Oy yhdessä suunnittelutoimisto Amerikan kanssa. Lisäksi hankkeessa on mukana Gozo Oy Turusta, jonka tehtävänä on tuoda osaamista palvelumuotoilussa osana uutta Hansaa.

Lue lisää...

HANSAKORTTELI MUKANA ENERGIATEHOKKUUSSOPIMUKSESSA
Kauppakeskus Hansa Ky on liittynyt energiatehokkuussopimukseen.
Jokainen energiankäyttöä tehostava toimi on tärkeä. Pienilläkin teoilla on yhteenlaskettuna suuri vaikutus.

Lue lisää...

SUOMEN RAKKAIN KAUPPAKESKUS
Hansakortteli on Suomen rakkain kauppakeskus – ihan tutkitusti.

Lue lisää...

HANSAKORTTELIN OMISTUS UUDISTUU – VAHVA SITOUTUMINEN PITKÄAIKAISEEN KEHITTÄMISEEN SEKÄ INVESTOINTEIHIN
Veritas Eläkevakuutusyhtiö, Stiftelsen för Åbo Akademi sekä Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ovat perustaneet uuden kommandiittiyhtiömuotoisen sijoitusyhtiön hallinnoimaan omistamiaan kiinteistöjä Turun Hansakorttelissa.

Lue lisää...

HANSAKORTTELI TARJOAA PAKETOINTIPALVELUN ASIAKKAILLEEN
Hansakortteli tarjoaa ilmaisen paketointipalvelun asiakkailleen tänäkin jouluna! Paketointipalvelupiste sijaitsee katutasossa, Kookengän edustalla (Arnold'sin vieressä). Paketointipalvelupisteestä vastaa Liora Oy. He ovat tradenomiopiskelijoita ja lelukauppa Casagranden kouluttamia joululahjapaketoijia. Paketointipalvelu on tarkoitettu Hansan liikkeistä ostetuille tuotteille kassakuittia vastaan.

Lue lisää...

HANSAKORTTELIN LIIKKEET SULJETTU LA 31.10.2015
Pyhäinpäivän takia Hansakorttelin liikkeet ovat suljettuina la 30.10.2015 poislukien R-Kioski klo 10-18 sekä osa ravintoloista. Sunnuntaina 1.11 palvelemme taas normaalisti kello 12-18.

Lue lisää...

FACEBOOK

 • Tule juhlimaan kanssamme Turkuun, meillä Granitilla on 1-vuotissynttärit! Tule löytämään piilotettu lahjakortti, kirjoittamaan ikkunaan onnentoivotus, tekemään kanssamme ruukkuja ja istuttamaan siemeniä, osallistumaan arvontaan, ja maistamaan synttärinaposteltavaa! Meillä Granitilla on kasapäin ihania tarjouksia, ruukkuja, laukkuja, kirjasintauluja ym! Tarjoukset ovat voimassa ke – su 26.-30.04! Hip hip hurraa! Tervetuloa! ... See MoreSee Less

  14 hours ago

  Vapun, kevään, auringon, ilon – tai ihan minkä tahansa kivan kunniaksi Finlaysonilla hinnat poksahtelevat! Lähes kaikista normaalihintaisista tuotteista on puhkottu ilmat pihalle.
  Tarkemmin sanottuna lähes kaikesta on poksautettu – 30% pois. Puhkaistut hinnat voimassa sunnuntaihin asti. Tule Finlaysonille, Hansan 2. kerrokseen ja poksauta parhaat päältä pois!
  ... See MoreSee Less

  18 hours ago

  Kevättä näkyvissä! Hansakortteli on täynnä keväisiä uutuuksia ja huikeita hintoja! Kevään aikana tulossa upeita kevättapahtumia, joten kannattaa pysyä kuulolla! ... See MoreSee Less

  18 hours ago

  Granit Turku 1-vuotta!
  Granitin idea sai alkunsa keittiön pöydän ääressä Tukholmassa jo vuonna 1996, kun kaksi perheenäitiä halusivat helpottaa arkeaan ja saada enemmän aikaa elämiseen!
  Turkuun Granit rantautui vuosi sitten huhtikuussa, suurten odotusten ja fanijoukkojen kera! Nyt Turustakin löytää Granitin kätevät säilytysratkaisut ja käytännöllistä sisustusfilosofiaa ja -tuotteita kotiin, mökille, konttorille ja työpaikalle. Tällä viikolla ke - su 26. – 30.4 juhlitaan Turun Granitin 1-vuotissynttäreitä!
  Luvassa on paljon käytännöllisiä ja ihania tarjouksia, granitmaista puuhastelua ja tietysti synttäriherkkuja! Lisäksi hassunhauskaa arvontaa, ja hienoja palkintoja! Lämpimästi tervetuloa mukaan synttäreille, nähdään!
  ... See MoreSee Less

  2 days ago

  Hansakorttelin Food & Fitness Hyvinvointitapahtuma oli yleisömenestys! ISO KIITOS kaikille kävijöille ja tapahtumaan osallistuneille. Erityiskiitos Jutta Gustafsbergille ja Vertti Harjuniemelle, jotka pitivät upean luennon henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Myös Turun oma huippukokki Kari Aihinen oli mukana viihdyttämässä asiakkaita.

  Kiitos ja oikein hyvää kesän odotusta!

  Kuvaaja: Jenny Paalijärvi Photography
  ... See MoreSee Less

  4 days ago