Hansakorttelin lahjakortti

 

Hansakorttelin lahjakortti – lahja jokaiseen tilanteeseen! Yhdellä lahjakortilla lähes 140 liikettä ja ravintolaa

Hansakorttelin lahjakortti käy Hansakorttelin lähes jokaiseen* liikkeeseen. Yhdellä lahjakortilla saat käyttöösi laajan muodin ja vapaa-ajan valikoiman sisältäen tavaratalo Stockmannin tarjonnan, monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut, kauneudenhoitoa ja hyvinvointia joogasta kasvohoitoihin sekä kulttuuria teatterilipuista kirjakauppojen valikoimaan. Upeaa, eikö totta?

 

Tarkista lahjakorttisi saldo tai voimassaoloaika helposti seuraavasta osoitteesta:
www.getmybalance.com 

 

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

 

Mistä Hansakorttelin lahjakortteja voi ostaa?
Lahjakortteja voi ostaa Hansakorttelin INFO-pisteen vieressä olevasta lahjakorttiautomaatista. INFO-piste sijaitsee Akateemisen Kirjakaupan edustalla. Automaatilta voit ottaa mukaasi myös lahjakorttikotelon ja kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjansaajalle.

Miten lahjakortti ostetaan?
Automaattia on helppo käyttää. Lahjakortti ostetaan pankki- tai luottokortilla (maksuvälineenä käy yleisimmät pankki-/luottokortit, pl. DinersClub ja American Express –kortit. HUOM! Automaatti ei vastaanota käteistä rahaa). Ladatun lahjakortin saa heti mukaansa automaatilta ja se on heti käyttövalmis. Lahjakortti on voimassa 12kk ostohetkestä. Samanarvoisia lahjakortteja voi ostaa 10 kpl yhdellä kertaa ja lahjakortille voi ladata 5-500 euron edestä arvoa. Automaatilta saa lahjakorttiostosta kuitin ja maksunsaajana näkyy Hansakortteli. Maksuliikenteestä vastaa NETS, Hansakortteli ei vastaa muiden toimijoiden vastuiden osalta. Lahjakortteja ei voi ostaa netistä.

Mistä tiedän, miten paljon saldoa lahjakortillani on?
Lahjakortin saldon ja voimassaolon voi tarkistaa lahjakorttiautomaatilla, yllä löytyvän linkin kautta tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Asiakkaan tulee itse tietää ja/tai tarkistaa lahjakortin saldo, sillä se ei näy liikkeen kassajärjestelmässä. Mikäli lahjakortille jää oston jälkeen rahaa, sitä ei palauteta käteisellä vaan lahjakorttia voi käyttää osissa toiseen ostokseen.

Vinkki: Kirjoita lahjakortin saldo ja ostopäivä itsellesi ja/tai lahjansaajalle muistiin tai säilytä automaatista saatu kuitti, jossa ladattu saldo ja voimassaoloaika lukee.

Miten kauan lahjakortti on voimassa?
Lahjakortti on voimassa 12 kk lahjakortin ostohetkestä (HUOM! Tämä tarkoittaa lahjakortin ostopäivää automaatista, ei ensimmäistä käyttöpäivämäärää).

Miten käytän Hansakorttelin lahjakorttia?
Lahjakortti toimii kuin mikä tahansa maksukortti. Lahjakortilla ei ole PIN-koodia eikä lähimaksuominaisuutta vaan se toimii magneettijuovalla. Lahjakortti toimii lähes kaikissa Hansakorttelin liikkeissä ja ravintoloissa, katso listaus lahjakorttijärjestelmän piirissä olevista liikkeistä tämän sivun alaosasta. Lahjakortilla voi maksaa, jos siellä on rahaa. Jos lahjakortilla ei ole rahaa, liikkeen kassajärjestelmä hylkää ostotapahtuman. Lahjakortin voi käyttää kerralla kokonaan tai maksaa osissa useammassa eri liikkeessä. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä pankeissa eikä valuutanvaihtopisteissä. Hansakorttelin liikkeillä saattaa olla omia rajoituksia lahjakortin käytön suhteen, tarkistathan nämä aina liikekohtaisesti.

Lahjakortilla maksetun oston vaihto ja/tai palautus
Kukin liike soveltaa omia palautuksiin liittyviä säännöksiään ja käytäntöjään lahjakorttiostoksissa.

Missä kaikkialla Hansakorttelin lahjakortti käy?
Lahjakortti käy lähes kaikissa Hansakorttelin liikkeissä ja ravintoloissa. Uusissa, juuri avatuissa liikkeissä, lahjakortti pyritään saamaan toimintaan mahdollisimman pian liikkeen avauksen jälkeen. Mikäli jokin liike ei pysty vastaanottamaan maksua magneettijuovan kautta, liikettä ei pystytä rekisteröimään lahjakorttijärjestelmän piiriin. HUOM! Hansakorttelin lahjakortti käy vain Hansakorttelin liikkeissä. Seuraa tämän sivun alaosassa näkyvää listausta lahjakorttijärjestelmästä puuttuvista yrityksistä.

Jos lahjakorttini ei toimi kassalla?
Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran. Yleisin syy siihen, että lahjakortti ei toimi, on se, että oston summa ylittää lahjakortilla olevan saldon. Tarkista lahjakortin saldo helposti: www.getmybalance.com Mikäli oston loppusumma ylittää lahjakortin saldon tulee ylimenevä summa maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti). Jos kortti ei toimi, vaikka lahjakorttilla on saldoa, ota yhteys Hansakorttelin INFO-pisteeseen.

Jos lahjakortti katoaa?
Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin käyttämättä jäänyttä saldoa ei palauteta voimassaoloajan umpeutumisen jälkeen.

Kysyttävää Hansakorttelin lahjakorttiin liittyen?
Hansakortteli
Yliopistonkatu 20, 20100 Turku
INFO-pisteen puh.: 010 281 2050
Infopiste avoinna:
Ma-pe 9-20
La 10-17
Su 10.30-18
Sähköposti: info@hansakortteli.fi

 

Tervetuloa helpoille lahjaostoksille!

Hansakortteli ei saa henkilötietoja tai vastaavaa lahjakorttijärjestelmän kautta. Hansakortteli ei vastaa muiden toimijoiden tai liikkeiden tietosuojan ja muiden vastuiden osalta. Jokainen toimija vastaa omista järjestelmistään, tietosuojasta sekä toiminnan vastuistaan.

Lahjakortti EI käy alla olevissa liikkeissä. Kaikissa muissa Hansakorttelin liikkeissä lahjakortti käy. HUOM! Listaus päivittyy jatkuvasti ja liikkeitä lisätään/poistetaan aina senhetkisen tilanteen mukaan. Hansakortteli ei vastaa liikkeiden omista, Hansakorttelista riippumattomista, päätöksistä olla osallistumatta Hansakorttelin lahjakorttijärjestelmään.

 

Lahjakortti EI käy alla olevissa liikkeissä:
FOREX
Instrumentarium
Forenom
Ålandsbanken
Osuuspankki
Golla
Åbo Underrättelser
Solid House kiinteistövälitys
Ecco
Boomerang
Still
Helioska
Vauraus

TARJOUKSIA

PISTOSHOITOPAKETIT

PISTOSHOITOPAKETIT

519-1425 €

Estetiikka Mansurow

MOOMIN BY ARABIA

Tarjous

MOOMIN BY ARABIA

50€/3KPL

Norm. 19,90-24,90/kpl

MOOMIN SHOP

Fjällräven

Tarjous

Fjällräven

79,95€

norm. 99,95€

Belizia

Kipling

Uutuus

Kipling

101,90€

Belizia

LOISTOPÄIVÄT

Tarjous

LOISTOPÄIVÄT

Tervetuloa

Finlayson

Picard

Picard

239€

Belizia

Julistelista 50cm

Julistelista 50cm

17,90€

Granit

Vallilasta löydät kangasmaskit!

Vallilasta löydät kangasmaskit!

Tervetuloa

Vallila Outlet Hansa

Yläluomileikkaus

Yläluomileikkaus

alk. 1190€

Estetiikka Mansurow

Rasvaimut plastiikkakirurgin tekemänä

Rasvaimut plastiikkakirurgin tekemänä

Alk. 899€

Estetiikka Mansurow

Kipling-tuotteet taas Beliziassa!

Uutuus

Kipling-tuotteet taas Beliziassa!

105,90€

Belizia

Pullo- ja purkkilyhdyt osta 4, maksa 3

Tarjous

Pullo- ja purkkilyhdyt osta 4, maksa 3

Purkki 2,90 ja pullo 4,90

Granit

Secrid

Secrid

Alk. 29,95

Belizia

Erä matkalaukkuja jopa -30%

Tarjous

Erä matkalaukkuja jopa -30%

-30% -20%

Belizia