Hansan Nuki -nuorisotila

hansakortteli-nuorisotila

Hansan Nuki -nuorisotila

Aukioloajat

Ma-ke ja pe 13-17-vuotiaat klo 14-20
To 18-25-vuotiaat klo 14-20

Hansan Nuki on nuorten suosittu kohtaamispaikka Turun ydinkeskustassa. Tila sijaitsee Kauppakeskus Hansassa, 2. kerroksessa Taco Bellin vieressä. Lähin sisäänkäynti kadulta on osoitteesta Eerikinkatu 13.

Aukiolot: ma-ke ja pe 13-17-vuotiaat klo 14-20, to 18-25-vuotiaat klo 14-20.

Tilassa nuorilla on mahdollisuus kohdata ja tutustua toisiin nuoriin ja viettää aikaa ystävien kanssa. Nuorilla on mahdollista pelata biljardia, pingistä, videopelejä, pöytäfutista sekä erilaisia kortti-, ja lautapelejä. Tilassa he voivat valmistaa pieniä välipaloja, kuunnella musiikkia ja keskustella halutessaan tilan ohjaajien kanssa heitä kiinnostavista tai askarruttavista aiheista ja saada tarvittaessa palveluohjausta. Nuorisotila on päihteetön

Nuorten mielipiteet ovat tärkeitä tilan ja sen toiminnan kehittämisessä. Toiminnasta ja budjetoinnista keskustellaan yhdessä nuorten kanssa mm. yhteisissä talokokouksissa, joita järjestetään noin kerran kuukaudessa tilalla normaalien aukioloaikojen yhteydessä.

Yhdenvertaisuus ja läsnäolo kuuluvat toiminnan ydinarvoihin ja siksi kaikilla nuorilla on yhtäläinen oikeus tulla ja osallistua tilan toimintaan omana itsenään. Tilalla vallitsee vastaanottava ja lämmin ilmapiiri. Toiminnan tavoitteena on luoda ryhmämuotoista toimintaa, joka mahdollistaa sekä osallisuuden että yhteisöllisyyden kokemukset. Nuorille tarjotaan mahdollisuuksia sopivan kokoisen vastuun kantamiseen ja yhteisen hyvän edistämiseen. Toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota nuorille turvallisen ja luottamuksellisen, mutta rennon vuorovaikutuksen rakentamiseen.