GlowStation

hansakortteli-glowstation-7-2023

GlowStation

Aukioloajat

Korealaista kosmetiikkaa Hansakorttelissa

GlowStation on korealaisen ja japanilaisen kosmetiikan myymälä Hansakorttelin 1. kerroksessa (Thalia, Eerikinkatu 13). Myymälämme sijaitsee Cuttersin vieressä. Kasvava kosmetiikkavalikoimamme koostuu sadoista ihonhoito- ja meikkituotteista Korean ja Japanin suosituimmilta brändeiltä.

 

Hellävaraiset, mutta tehokkaat hoitotuotteet kaikille ihotyypeille

Korealaisessa ihonhoidossa korostuvat herkälle iholle sopivat ja hinta-laadultaan erinomaiset tuotteet. Ne vahvistavat ihon omaa suojakerrosta ja auttavat hidastamaan ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Asiakkaamme ovat saaneet avun erityisesti ongelmaiholle, pigmenttimuutoksiin ja atooppisen ihon hoitoon. Pidä huolta ihosi hyvinvoinnista ja ehkäise ihohuolia antioksidantteja sisältävillä hoitotuotteilla, tehokosteuttavilla seerumeilla sekä erityisesti kasvojen iholle kehitetyillä UV-suojilla.

 

Nauti ihonhoitorutiinista ja löydä juuri omalle ihollesi sopivat tuotteet

Pääset myymälässä katselemaan ja testaamaan tuotteita rauhassa. Halutessasi voit myös kysyä apua henkiökunnaltamme, joka auttaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa.

Myös meikkivalikoimaan saadaan säännöllisesti uutuuksia!

 

Trendikkäät K-Beauty -tuotteet suoraan maahantuojalta

GlowStation (Orien Trade Finland Oy) on yksi Euroopan johtavista korealaisen kosmetiikan maahantuojista. Löydät GlowStationin lisäksi tuotteitamme (mm. MISSHA, STAY Well, Holika Holika, Mediheal..) jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen. Suurimpia asiakkaitamme Suomessa ovat mm. Citymarketit, Prismat ja Stockmann.

 

www.glowstation.com

 

Liikkeen tuotteita

Sheet mask -kangasnaamiot Ota 3, Maksa 2

Tarjous

Sheet mask -kangasnaamiot Ota 3, Maksa 2

Sheet Mask

Ota 3, Maksa 2

GlowStation

OPISKELIJA-ALENNUS 10%

Tarjous

OPISKELIJA-ALENNUS 10%

-10%

Normaalihinnasta

GlowStation