BikBok

hansakortteli-bikbok

BikBok

Aukioloajat

Ma-Pe 10-20

La 10-19

Su 12-18

Bik Bok on vuonna 1973 perustettu norjalainen naistenvaateketju, joka on osa yhtä Pohjoismaiden isointa muotikonsernia Varner Groupia. Bik Bokin ensimmäinen oma liike avattiin vuonna 1978 Osloon ja nykyään liikkeitä on yli 170 Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.
 
Bik Bok on yksi Pohjoismaiden johtavista naisten muotiketjuista.
 
Tyypillinen Bik Bok nainen on trenditietoinen ja inspiroiva, persoonallisella tyylillään sekä kuplivalla persoonallaan. Hän seuraa uusimpia catwalk-trendejä, pohjoismaalaisia katutyylejä ja inspiroituu mm. ystävistään.
 
Bik Bok luo mallistoja, joiden avulla voit luoda täydellisistä vaatekaapin kulmakivistä koottuja asukokonaisuuksia jokaiseen tilanteeseen. Ajattomia klassikoita, sesongin kuumimpia trendejä, laadukkaita farkkuja sekä monikäyttöisiä perusvaatteita – näistä koostuu täydellinen skandinaavinen vaatekaappi!
Bik Bokin inspiroiva maailma tarjoaa ajankohtaisia uutuuksia ja tyylivinkkejä – riippumatta siitä missä ostoksesi teet. Bik Bokilla työskentelee yli 1500 innostunutta ja asiantuntevaa työntekijää, jotka ovat täällä sinua varten. Bik Bok inspiroituu ajankohtaisista ilmiöistä, vaikuttajista, katumuodista sekä catwalkeista ja tukee näin tavoitetta olla ensisijainen muotikohde pohjoismaalaisille naisille.
 
Tervetuloa tyylikkääseen ostokokemukseen – Tervetuloa Bik Bokille!