Skip to content
Liikkeet avoinna tänään: 10-19
Hydrafacial, Estetiikka Mansurow

HYDRAFACIAL MD -ERIKOISKASVOHOITO

HYDRAFACIAL MD -ERIKOISKASVOHOITO

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa. HydraFacial on ainoa ihonhoitoteknologia, jossa yhdistyvät koneellisesti tehtynä ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö. Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia ja tulokset näkyvät välittömästi. HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo toisena vuonna peräkkäin.

 

HydraFacial™ Hydration -kasvohoito
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial™Deep Clean -kasvohoito
Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

HydraFacial™Special-kasvohoito
Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal™ happokuorinta.

HydraFacial™Anti-Age -kasvohoito
Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita.

 


Muita liikkeen tuotteita

PISTOSHOITOPAKETIT

PISTOSHOITOPAKETIT

519-1425 €

Estetiikka Mansurow

YLÄLUOMILEIKKAUS

YLÄLUOMILEIKKAUS

1475,6€

Estetiikka Mansurow

KESTOPIGMENTOINTI

KESTOPIGMENTOINTI

250€

Estetiikka Mansurow