Yoga Nordic – Turku

yoga-nordic

Yoga Nordic – Turku

Aukioloajat

Poikkeustilanteen takia suljettu.

Studiomme on auki 30 minuuttia ennen minkä tahansa tunnin alkua.

Yoga Nordic Turku on kaunis ja valoisa joogakoulu, jossa iloiset ja ammattitaitoiset joogaohjaajamme toivottavat Sinut tervetulleeksi.

Laaja ja monipuolinen tuntitarjonta ja osaava henkilökuntamme toivottavat niin joogan ensikertalaiset kuin kokeneetkin joogit tunneille. Meillä onkin leikkisä sanonta uusille joogeille ”Kun pääset itsenäisesti lattialle ja sieltä omin avuin ylös, olet tervetullut tunneille.” ja varsinkin Hot Joogan kohdalla tämä pitää paikkansa ” Tullessasi ensimmäiselle tunnille, mitä kankeampi olet, sitä suurempi elämys odottaa tunnin jälkeen.

Yoga Nordic on vuonna 2004 alunperin Turusta aloittanut joogakoulu, joka tuli tunnetuksi ympäri suomen sen alkuperäisestä Hot Jooga harjoituksesta ja  vuosien varrella lajitarjontamme on kasvanut tarjoten niin lämpimän salin joogaa kuin normaalissa huoneenlämmössä olevia ohjattuja tunteja. Tunnit ovat kestoltaa Air Joogassa ja pilateksessa 60min ja Hot tarjonta 90min.

  • Hot Tunnit: Hot Jooga Lempeä (helppo), Hot Jooga (keskivaikea), Hot Vinyasa (haastava), Hot Pilates (alkeistaso), Hot Yin Jooga (helppo, sopii kaikille)
  • Normaali lämpö: Air Jooga Take Off (helppo/alkeet), Air Jooga Frequent Flyer (keskivaikea/haastava), Air Core (alkeistaso), Vinyasa Flow, Barre (tulossa syksyllä 2017), Mediyoga (helppo, sopii kaikille), Yin Jooga(helppo, sopii kaikille), Lounas jooga 30min (helppo, sopii kaikille)

Meillä voit pitää Tyky/Tyhy päivät, polttarit ja yritystunnit, kiitos laadukkaiden opettajiemme ja mahtavien tilojemme. Kysy tarjousta turku@yoganordic.fi

Upeat 400-neliön tiloissa meillä on upeiden joogasalien lisäksi pukuhuoneet, niin miehille, kuin naisille.  Molemmat pukuhuoneet ova varustettu avoimilla kaapeilla,  wc:t, suihkuilla ja tilauskäytössä olevilla saunoilla. Suurimpaan saunaan mahtuu mukavasti  12 hlö kerralla ja pienempi sauna sopii hienosti 6:lle henkilölle.

Aikataulumme löydät täältä. Tervetuloa!