Scandinavian Outdoor

scandinavian-outdoor

Scandinavian Outdoor

Aukioloajat

Tervetuloa Scandinavian Outdooriin!

Hansakorttelin uutuutta kiiltelevästä myymälästä löydät outdoor-alan suosituimmat brändit ja tuotteet. Myymälässä olemme panostaneet näyttävään vaateosastoomme sekä kattavaan jalkineosastoomme. Ulkoilu- ja retkeilyvaatteiden sekä -kenkien lisäksi myymälästämme löytyy kattava valikoima vapaa-ajan jalkineita ja -vaatteita urbaanin kaupunkiympäristöön.

Löydät tottakai Hansasta myös hyvän valikoiman reppuja, rinkkoja ja retkeilytarvikkeita. Jos jotain tuotetta ei löydy valikoimastamme, niin meille on kunnia-asia palvella asiakasta mahdollisimman hyvin ja tilata puuttuva tuote.

Lähes 50 vuotta retkeilyvarusteiden ja -vaatteiden asiantuntemusta

Aikaisemmin tunsit meidät nimellä Partiovaruste. Scandinavian Outdoor jatkaa Partiovarusteen viitoittamalla tiellä seuraten samalla ulkoilualan trendejä ja uusimpia suuntauksia. Matkamme alkoi yli neljäkymmentä vuotta sitten partiomerkkien myynnistä ja tänään tiimimme palvelee teitä kattavasti outdoor-vaatteiden ja -varusteiden parissa!

Yrityksen historia yltää vuoteen 1970, jolloin Turun seudun partiolaiset alkoivat myydä partiomerkkejä, -paitoja ja -kirjoja. Pienestä puodista kasvoi nopeasti maineikas yritys, jolla on nyt hallussaan seitsemän myymälää ja verkkokauppoja.

”Aina valmiina – palvelemaan asiakasta”