Makaronitehdas & Classic Pizza

hansakortteli-makaronitehdas-classic-piazza-2024

Makaronitehdas & Classic Pizza

Aukioloajat

Ma-to 11-21
Pe-la 11-22
Su 11-21
Keittiömme sulkeutuu 15 min ennen sulkemista.

Classic Pizza ja Makaronitehdas ravintolat laajentuivat Hansakortteliin!

Samppanjaan, laatuun, Premium-pizzoihin & itsetehtyyn tuorepastaan, arjen luksukseen keskittynyt Classic Pizza ja Makaronitehdas ravintolat avasivat ovensa Hansakortteliin saman katon alle.

Hangosta lähtöisin olevat ravintolat ovat vuosien saatossa levittäytyneet ympäri Suomen, pääkaupunkiseudulta jopa Leville asti, ja nyt myös Suomen Pariisiin eli Turkuun. Ravintolat sijaitsevat saman katon alla osoitteessa Yliopistonkatu 18, käynti kävelykadun puolelta samasta ovesta.

Suomalaisten suosikki jo vuodesta 1996 Classic Pizza Restaurant on turkulaisille varmastikin tuttu Holiday Club Caribian ravintolamaailmasta, mutta Makaronitehdas on täysin uusi tuttavuus Turussa.

Makaronitehtaan ensimmäinen ravintola avattiin 2010 Hangon Itäsataman makasiiniin. Menestys oli heti alussa loistava, joten ravintoloita päätettiin avata myös pääkaupunkiseudulle ja nyt vihdoinkin Turun keskustaan.

Makaronitehdas ravintolassa keskitytään tekemään Suomen tuoreinta pastaa alusta alkaen paikan päällä. Perinteiset suosikit kuten pasta carbonara ja bolognese ovat listalla, mutta keittiön punaisena lankana ovat maailman maut. Lisäaineettomat tuorepasta-annokset valmistetaan tilauksesta aina yksi kerrallaan, ja kaikki pastat ovat saatavissa gluteenittomina.

Perheen pienempiä kulinaristeja unohtamatta, pastat saa myös puolikkaina annoksina.  Jos itse haluat samanaikaisesti maistaa useampaa pastaa, voi annokset tilata myös puolikkaina. Kastikkeet haudutetaan rakkaudella itse alusta alkaen, jolloin maku on syvä ja täyteläinen, ja kaikkia aisteja hurmaava.

Classic Pizza Restaurant on saavuttanut useita eri palkintoja ja tunnustuksia, mm. maininnan vuoden 2020 RLI Global Awards-kilpailussa innovatiivisimpana ruoka ja juoma -konseptina, Glorian Ruoka & Viini-lehden Paras Pizza-palkinnon sekä voittanut kultaa Amerikassa, kansainvälisessä Stevie Awards-kilpailussa Company of  The Year – Consumer Services -sarjassa.

Henkilökunta toivottaa vanhat ja uudet ystävät tervetulleiksi istumaan lounaalle tai iltaa uuteen ravintolaan maistuvien pizzojen ja pastojen, viinin sekä samppanjan pariin!