Bean Bar

bean-bar

Bean Bar

Aukioloajat

Ma-Pe klo: 9.00-18.00

La klo: 10.00-18.00

Su klo: 12.00-16.30

Bean Bar on Turun ydinkeskutassa oleva kahvila, joka tarjoaa herkullisia ja maukkaita juomia kuten laajan valikoiman erilaista kahvia, teetä, kaakaota, smoothieita ja paljon muuta! Kun haluat herkutella, voit nauttia suklaavalikoimastamme, palan talon omaa mutakakkua, croissantia tai vaikka tilata juuri sinulle valmistetun belgialaistyyppisen vohvelin.

Bean Barissa valmistamme kahvit aina kuppi kerrallaan juuri sinulle. Herkuissamme käytämme aina vain parhaita saatavilla olevia raaka-aineita.

Meiltä löytyy vaihtoehtoja myös suolaiseen nälkään. Suolaisissa syötävissä olemme erikoistuneet falafeleihin ja toasteihin. Turun parhaasta valikoimasta löytyy toasteja jokaiseen makuun, mm. vegaania, vuohenjuustoa, savulohta, ja salamia. Falafelit ovat 100% vegaanisia, gluteenittomia ja käsintehtyjä!

Turkulaiset tuntevat Bean Barin myös papu kauppana, josta löytyy hyvä valikoima kahvipapuja jokaiseen tarkoitukseen. Hedelmäiset tuorepaahdot sekä tummat pehmeät Italialaiset kahvipavut löytyvät Bean Barin papuhyllystä.