COVID-19-toimenpiteet Hansakorttelissa

Hansakortteli seuraa jatkuvasti muuttuvaa COVID-19-tilannetta – tällä sivulla viimeisimmät tiedot.

Hansakorttelin liikkeiden suositellut minimiaukioloajat poikkeustilan aikana ovat:

  • ma–pe klo 10–18
  • la klo 10–18
  • su klo 12–16

Liikkeemme voivat kuitenkin poiketa näistä aukioloajoista vapaasti ja päättää itsenäisesti aukiolostaan oman tilanteensa mukaan vielä kesä- ja heinäkuun ajan.

Ajankohtaisimman tiedon kunkin liikkeen aukiolosta löydät tällä hetkellä Hansakorttelin kotisivuilta, liikkeiden omista somekanavista tai omilta kotisivuilta.

————————-

Kauppakeskus Hansa Ky on 1.4.2020 päättänyt keskeyttää vuokran perimisen määräajaksi ravintola- ja kahvilatoimijoilta. Kauppakeskus Hansa Ky:n omistajat ovat päättäneet keskeyttää ravintola- ja kahvilatoimijoiden vuokrien veloittamisen 1.4.–31.5.2020 väliseltä ajalta Hansakorttelissa. Tavoitteena on vuokralaisten liiketoiminnan jatkuvuuden edellytysten parantaminen.
Vuokrien veloittamisen keskeytys koskee ravintola- ja kahvilaliiketiloja Kauppakeskus Hansa Ky:n omistamissa liiketiloissa. Vuokria ei myöskään tarvitse maksaa takaisin kyseiseltä ajanjaksolta. Kauppakeskus Hansa Ky:n omistavat Veritas Eläkevakuutus, Åbo Akademin säätiö ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo.

————————-

Seuraamme tiiviisti viranomaisten tiedottamista ja toimimme ohjeistusten mukaisesti.

Vallitsevan COVID-19-tilanteen osalta olemme tehostaneet toimintaamme seuraavasti:

  • Hansakorttelissa ollaan tehostettu laajasti hygieniatoimenpiteitä ja siivousta niin asiakas- kuin henkilökunnan tiloissa.
  • Kehotamme myös asiakkaita kaikessa toiminnassa huomioimaan erityisesti hygienia- ja turvaväliohjeistukset. Pienillä teoilla pystymme jokainen vaikuttamaan: ota aikaa noin puoli minuuttia pestäksesi kädet kunnolla lämpimällä vedellä ja saippualla. Käytä myös käsidesiä tarvittaessa. Pidäthän 2m etäisyyden kanssa-asiakkaisiin mahdollisuuden mukaan.
  • Olemme myös sulkeneet lasten leikkipaikan, nuorisotilan sekä iWall-pelitilan kauppakeskuksessa.

Suurella osalla Hansakorttelin yrityksistä on myös verkkokauppa ja kotiinkuljetusmahdollisuus. Huomioithan myös, että Hansakorttelista löytyy hyvät ja väljät noutopisteet heti Yliopistonkadun sisäänkäynnin vierestä.

Osa ravintoloistamme toimii yhteistyössä ruoankuljetusyrityksien (kuten Wolt ja Foodora) kanssa ja niiden kautta ruokaa voi tilata myös kotiin. Suuri osa ravintoloistamme ja kahviloistamme avaavat ovensa jälleen kesäkuun alusta.

Hansakorttelissa on tilaa asioida ja käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä löytyy läheltä.

Pienillä toimenpiteillä on nyt iso merkitys. Pidetään huolta toisistamme, yhdessä onnistumme!