COVID 19-toimenpiteet Hansakorttelissa

Hansakortteli seuraa muuttuvaa COVID 19-tilannetta – tällä sivulla viimeisimmät tiedot.

Hansakorttelin liikkeiden suositellut minimiaukioloajat kesä-heinäkuun ajan ovat:

  • ma–la klo 10–18
  • su klo 12–16 

Liikkeemme voivat kuitenkin poiketa näistä aukioloajoista vapaasti ja päättävät itsenäisesti aukiolostaan oman tilanteensa mukaan. Moni liike palvelee myös pitemmin aukioloajoin. Katso tarkemmat aukioloajat: www.hansakortteli.fi 

Ajankohtaisimman tiedon kunkin liikkeen ja ravintolan aukiolosta löydät tällä hetkellä Hansakorttelin kotisivuilta, liikkeiden omista somekanavista tai omilta kotisivuilta.

————————-

Seuraamme tiiviisti viranomaisten tiedottamista ja toimimme ohjeistusten mukaisesti.

Vallitsevan COVID-19-tilanteen osalta olemme tehostaneet toimintaamme seuraavasti:

  • Hansakorttelissa ollaan tehostettu laajasti hygieniatoimenpiteitä ja siivousta niin asiakas- kuin henkilökunnan tiloissa.
  • Kehotamme myös asiakkaita kaikessa toiminnassa huomioimaan erityisesti hygienia- ja turvaväliohjeistukset. Pienillä teoilla pystymme jokainen vaikuttamaan: ota aikaa noin puoli minuuttia pestäksesi kädet kunnolla lämpimällä vedellä ja saippualla. Käytä myös käsidesiä tarvittaessa. Pidäthän 2m etäisyyden kanssa-asiakkaisiin mahdollisuuden mukaan.
  • Olemme myös sulkeneet lasten leikkipaikan, nuorisotilan sekä iWall-pelitilan kauppakeskuksessa.

Suurella osalla Hansakorttelin yrityksistä on myös verkkokauppa ja kotiinkuljetusmahdollisuus. Huomioithan myös, että Hansakorttelista löytyy hyvät ja väljät noutopisteet heti Yliopistonkadun sisäänkäynnin vierestä.

Osa ravintoloistamme toimii yhteistyössä ruoankuljetusyrityksien (kuten Wolt ja Foodora) kanssa ja niiden kautta ruokaa voi tilata myös kotiin. Suuri osa ravintoloistamme ja kahviloistamme avaavat ovensa jälleen kesäkuun alusta.

Hansakorttelissa on tilaa asioida ja käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä löytyy läheltä.

Pienillä toimenpiteillä on nyt iso merkitys. Pidetään huolta toisistamme, yhdessä onnistumme! Tervetuloa Hansakortteliin!