Etsi_valk

ETSI JA VOITA

Tervetuloa Hansakorttelin uudistuneelle sivustolle!

Kilpailu on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Mukavaa kesää!

Kilpailun säännöt

Arvonnan järjestää Hansakortteli.

Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan löytämällä, täyttämällä ja lähettämällä hansakortteli.fi-sivustolta kilpailukuponki. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän, palkintokumppanin ja niiden tytäryhtiöiden työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään, toimistojaan taikka henkilöitä, jotka ovat millään lailla kytköksissä kampanjaan. Arvonnanjärjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Yhtä henkilöä tai sähköpostiosoitetta kohden sallitaan vain yksi osallistuminen yhtä kilpailupäivää kohden. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

Kilpailuaika

Kilpailu on voimassa 25.6.-1.7.2017. Jokaisena kilpailupäivänä arvotaan päiväkohtaiset palkinnot. Lisäksi kilpailuajan päätyttyä arvotaan pääpalkinnot.

 

Voittoarvonta

Palkinnot arvotaan osallistuneiden kesken. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan myös Hansakorttelin verkkosivulla hansakortteli.fi sekä Hansakorttelin Facebook- ja Instagram-kanavissa. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Palkinnot

Osallistujien kesken arvotaan jokaisena seitsemänä kilpailupäivänä yksi 30 euron lahjakortti Hansakortteliin. Kilpailun päätyttyä 2.7.2017 arvotaan pääpalkintona kahden hengen Tall Ships Races -festivaalilippupaketti perjantaille 21.7.2017. Hansakortteli vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta.

Yleistä säännöistä

Arvonnanjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.

Rekisteriseloste

Rekisteriselosteen voit lukea tästä.