Suomen suurin Hemtex Hansakortteliin!

Suosittu sisustus- ja kodintekstiiliketju avaa Suomen suurimman myymälänsä Turun ydinkeskustaan Hansakortteliin!

Sisustustekstiileistä ja kodin tuotteista tunnettu Hemtex avaa uuden suurmyymälän Hansakortteliin. Loppuvuodesta avautuva liike sijoittuu kauppakeskuksen kolmannen kerroksen vapaana olleeseen liiketilaan.

Hansakortteli saa uuden merkittävän vuokralaisen Pohjoismaiden johtavasta kodintekstiiliketjusta Hemtexistä. Uusi myymälä avataan kauppakeskuksen kolmanteen kerrokseen muun muassa Clas Ohlsonin, Indiskan ja Stockmannin läheisyyteen. Viime vuonna 50-vuotisjuhliaan viettänyt Hemtex toimii Pohjoismaissa sekä Baltiassa.

”Hemtex pääsee vihdoinkin avaamaan uuden myymälän Turun Hansakortteliin. Olemme odottaneet tätä jo pitkään, ja sijaintimme keskellä kaupunkia on loistava. Uudesta liikkeestämme Hansakorttelissa tulee Suomen suurin Hemtex-myymälä”, Hemtexin toimitusjohtaja Anders Lorentzson sanoo ja jatkaa:
”Hemtexin suunnitelmissa on kasvattaa myymälöiden määrää Suomessa ja toisen myymälän avaaminen Varsinais-Suomeen on yksi osoitus vahvasta kasvuhalustamme.” Hansakorttelin kauppakeskusjohtaja Henri Eteläpelto kertoo, että Hemtexin tulo vahvistaa Hansakorttelin vuokrausasetta ja palvelutarjontaa.

”Hansakorttelin vetovoimaisuus Turun ykköskauppapaikkana näkyy myös vuokrauksessa. Olemme iloisia siitä, että saimme juuri Hemtexin Hansakortteliin, sillä monet asiakkaamme ovat toivoneet lisää kodin ja sisustamisen liikkeitä Turun ydinkeskustaan”, Eteläpelto sanoo.

Hansakorttelin liikevalikoima on kesän ja syksyn aikana kasvanut myös monella muulla uudella toimijalla, kuten ravintola Osaka Teppanyakilla, pelikahvila Happy Badger Game Experiencella ja Posankka Pop Up Shopilla.

”Turun ydinkeskustan vilkastuminen ja elävöityminen on näkynyt Hansakorttelissa kuluneen vuoden mittaan suotuisasti kehittyneinä kävijämäärinä. Tämä kaikki luonnollisesti auttaa myös meitä houkuttelemaan uusia toimijoita kauppakeskukseemme ja Turun ydinkeskustaan”, Eteläpelto sanoo.