Löydä kesätilasi Hansakorttelista

Löydä oma kesätilasi Hansasta!

Hansakortteli muuttuu kesän ihanimmaksi kesätilaksi. Teemme tilaa kesän trendeille ja -herkuille, tapahtumille sekä ainutlaatuiselle kesän tunnelmalle. Hansakorttelissa kesä maistuu joka puraisulla, näkyy kaikkialla ja tuntuu sydämessä saakka. Tapaa rennosti ystäviä, virkistäydy jäätelöllä, shoppaile uusimpia trendejä – ja löydät kesäfiiliksen keskeltä kauneinta Turkua.

Keskikesän ihanin juhla on pian täällä! Paistattelet päivää sitten jokirannassa tai mökkitunnelmissa, nyt on oikea hetki poimia kylmälaukut, kumisaappaat ja kukkamekot juhannuksen juhlintaan. Katso kotisivuiltamme Hansakorttelin tarkemmat aukioloajat ja luo upea juhannustyylisi! Lue lisää: https://hansakortteli.fi/2024/06/07/juhannuksen-kulmakivet-hansakorttelista/

Tapahtumien kesä Turussa on aivan käsillä! Hansakortteli toimii yhteistyössä useimpien Turun suurimpien tapahtumien kanssa ja löydät mm. festivaali- sekä The Tall Ships Races -tunnelmaa myös Hansakorttelista. The Tall Ships Races rantautuu kaupunkiimme heinäkuussa, kun Turku isännöi The Tall Ships Races -purjelaivatapahtumaa kuudennen kerran. Tapahtuma järjestetään Turussa torstaista sunnuntaihin 18.–21. heinäkuuta. Hansakortteli on The Tall Ships Races -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani ja The Tall Ships Races näkyy laajasti myös Turun keskustassa. Hansakorttelissa voi aistia merellisen tunnelman, nauttia Turun keskustan ohjelmistosta sekä napata itsestään kuvan seilorin kainalossa Thaliatorilla! Lue lisää täältä: https://hansakortteli.fi/2024/06/06/tall-ships-races-saapuu-kaupunkiin/

Festivaalitunnelmaa löytyy Hansakorttelista läpi kesän, sillä Hansakortteli toimii yhteistyössä lähes jokaisen Turun alueen kesän festivaalin kanssa. Liikkeistämme taiot itsellesi upean juhannuslookin, sekä tarvikkeet juhannukseen kylmälaukusta juomaan ja ruokaan. Unohtamatta asusteita, aurinkolaseja sekä kauneuden kuumimpia uutuuksia! Helpota festareille menoa kulkemalla Hansakorttelin kautta; jätä tavarasi meille tavaransäilytykseen ja nappaa bussi kauppatorin kulmalta, nauti herkullinen lounas ennen festareille lähtöä ja vaihda lippusi ennakkoon Hansassa, jotta vältät turhan jonotuksen festivaalin porteilla. Katso festivaalien ennakkolipunvaihtopisteiden aukioloajat: 

 • Slot Festival 19.-20.7., ennakkolipunvaihtopiste Hansatorilla 
  18.7. klo 10.00-19.00
  19.7. klo 10.00-19.00
 • DBTL 25.-27.7., ennakkolipunvaihtopiste Hansatorilla
  24.7. klo 16-20
  25.7. klo 11-13.30
  26.7. klo 11-14.30
  27.7. klo 11-14.30
 • Aura Fest 9.-10.8., ennakkolipunvaihtopiste Hansatorilla
  8.8. klo 14-20

Kauppatorilla runsas torikauppa sekä monipuolinen tapahtumakattaus houkuttelee niin turkulaisia kuin matkailijoitakin tutustumaan Turun keskustaan. Kauppatorin kesän tapahtumakattauksen löydät täältä: https://www.turku.fi/kauppatori/tapahtumat

Elokuu huipentuu Taiteiden Yöhön torstaina 15.8., jolloin Turun keskusta sekä Hansakortteli täyttyy tanssista, musiikista sekä kulttuurista. Ohjelma tarkentuu ja täydentyy, seuraa kanaviamme ja tule mukaan!

Urheilun ystäville tapahtuu Turun keskustassa, kun Paavo Nurmi Marathon valtaa kauppatorin 18.-19.8. Perjantaina 18.8. juostaan lasten minimarathon sekä 5km ja 10km matkat ja lauantaina tapahtuma huipentuu marathonin starttiin. Hansakorttelin liikkeet ja palvelut ovat aivan vieressä, valmiina palvelemaan juoksijoita sekä tukijoukkoja. Tervetuloa! Lue lisää: https://paavonurmimarathon.fi/


Tule sinäkin viihtymään kaupunkilaisten ikiomaan kesätilaan!