The Tall Ships Races saapuu kaupunkiin!

Ahoy!

The Tall Ships Races rantautuu kaupunkiin heinäkuussa. Turku isännöi The Tall Ships Races -purjelaivatapahtumaa kuudennen kerran kesällä 2024. Tapahtuma järjestetään Turussa torstaista sunnuntaihin 18.–21. heinäkuuta. Luvassa on kilometritolkulla purjelaivoja Aurajoen rannassa, kaukaisin vierailija saapuu Etelä-Amerikasta asti. Hansakortteli on The Tall Ships Races -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani ja The Tall Ships Races näkyy laajasti myös Turun keskustassa. Hansakorttelissa voi aistia merellisen tunnelman, nauttia Turun keskustan ohjelmistosta sekä napata itsestään kuvan seilorin kainalossa Thaliatorilla! Nappaa kuva, merkitse @hansakortteli kuvaan ja voit voittaa koko perheen/porukan risteilyn Viking Linen laivoille! Lue lisää The Tall Ships Races ja Turun keskustan ohjelmistoista täältä: https://tallshipsturku.fi/ohjelma/ sekä täältä: https://www.turku.fi/kauppatori/tapahtumat

Lukuisten purjeveneiden lisäksi merellinen kesätapahtuma tarjoaa yleisölle elämyksellistä ohjelmaa, kuten miehistön kilpailuja, musiikkiesityksiä ja suuren miehistöparaatin, joka kokoontuu näyttävästi Turun kauppatorilla perjantaina 19.7. Perjantaista lauantaihin Turun linnanpuistossa järjestetään myös musiikkifestivaali Slot Festival, jonka yhteistyökumppanina Hansakortteli myös toimii. Löydät mm. Slot Festival:n ennakkolipunvaihtopisteen sekä muuta festivaalitunnelmaa Hansatorilta 18.-19.7.!

Euroopan suurin maksuton perhetapahtuma The Tall Ships Races järjestetään Itämerellä joka neljäs vuosi. Edellisen kerran Turussa vuonna 2017 The Tall Ships Races oli 500 000 ihmisen kävijämäärällään Suomen suurin yleisötapahtuma.

Tervetuloa mukaan!