Superetuja Pikkulaskiaisessa torstaina 29.2.

Hei opiskelija, oletko valmiina mäkilaskuun? Suomen viilein ja suurin opiskelijatapahtuma ja talvifestivaali Pikkulaskiainen on taas täällä! Turun kaupunki täyttyy opiskelijoista ympäri Suomea torstaina 29.2. Haalarit jalkaan, toppatakki päälle, laskettelulasit päähän ja tule valmistautumaan vauhdikkaaseen iltaan Hansakortteliin!

Lukuisten approsuorituspaikkojen lisäksi Hansakorttelin liikkeet tarjoavat opiskelijaystävällisiä etuja torstaina 29.2. approkansalle. Erikoistarjouksia löydät alla olevista liikkeistä, kurkkaa edut ja tule shoppailemaan! Muista samalla bongata Hansakortteli-paitaiset henkilöt ja nappaa heiltä mukaasi uniikki Hansakortteli-haalarimerkki.

Tapahtumapäivää sujuvoittaen Hansatorilta löytyy jo edeltävänä päivänä keskiviikkona 28.2. Pikkulaskiaisten ennakkolipunvaihtopiste. Piste on avoinna klo 14.30-18. Hansakorttelista löytyy myös hädän tullen yleisö WC-tilat ja tavaransäilytyslokerot, johon saat kätevästi tavarasi säilöön tapahtuman ajaksi. Nähdään Hansassa!

 

EDUT OPISKELIJOILLE HANSAKORTTELISTA:

Classic Pizza & Makaronitehdas

Haluamme tarjota tapahtumaan seuraavia etuja Yliopistonkadun Classic Pizzalta yhdeksi päiväksi 29.2.2024:
Margot & Rita-pizza 10 €
Hangover-pizza 14 €
Kauden puna-tai valkoviini 6 €/ 12 cl
Aura hanaolut III 6 €/40 cl

Glowstation

GlowStation haluaisi tarjoilla approilijoille Pikkulaskiaisen aikana GlowStation -haalarimerkin 50% tarjoushintaan (norm. 4€, appropassilla 2€). Lisäksi kaikesta normaalihintaisesta kosmetiikasta haluamme tarjota appropassin näyttäville -30% alennuksen. Tarjoukset olisivat voimassa vain 29.2. kello 10-20 välillä.

Candytown

Candytown-myymälä voisi tarjota Pikkulaskiaiseen osallistuville -20% alennuksen irtokarkeista 😊 tarjous on voimassa vain torstaina 29.2. eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Etu on joko haalarimerkkiä tai Pikkulaskiaisen sovellusta/approkarttaa näyttämällä.

Hansatorin Apteekki

Hansatorin apteekista -10% normaalihintaisista tuotteista. Ei koske lääkkeitä. Alennuksen saa opiskelijakorttia tai Hansakorttelin haalarimerkkiä näyttämällä ja on voimassa jatkuvasti.

Hansatorgets apotek -10% på normalprissatta produkter. Gäller ej läkemedel. Rabatten får du genom att visa studerandekort eller Hansakvarterets halarmärke och den är i kraft hela tiden.

XS Lelut

Kaikki normaalihintaiset Rubik´s-tuotteet -25%. Tarjous olisi voimassa torstaista 29.2. sunnuntaihin 3.3.2024. Edun saa joko haalarimerkkiä tai Pikkulaskiaisen sovellusta/approkarttaa näyttämällä.

Crazy Bubble

Bubble Tea 4,90€, voimassa 29.2.-3.3. opiskelijakorttia näyttämällä.

Jungle Juice Bar

Voimassa vain opiskelijoille, alennukset saa appropassia vastaan:

Inkiväärishotti 1,50€ (sisältää inkivääri, sitruuna)
Lion King 3.99/4dl & 5,49€/6dl (sisältää mansikka, mango, banaani, omena, jäitä)

Rusetti

Veikeä Turku-aiheinen kangaskassi opiskelijan arkeen, 11 € (norm. 20€). Suunnittelu Toimisto23 ja valmistettu kokonaan kierrätysmateriaalista! Voimassa 29.2. Edun saa opiskelijakorttia, appri-passia tai Hansan haalarimerkkiä näyttämällä.

Ruohonjuuri

Kaikki tuotteet -20%. Etu voimassa 29.2. kaikille opiskelijoille.

Beyond Retro

Pikkulaskiaisen lipuilla tai haalareissa saa 15% alennuksen kaikista tuotteista Turun Hansakorttelin liikkeestä. Jos tarjouksen haluaa käyttää myöhemmin, voi tarjouskoodin kaydä hakemassa liikeestä. Koodi on voimassa maaliskuun loppuun asti.