Liikunnallinen hyväntekeväisyystapahtuma 10.2. klo 12-16

Tule polkemaan kuntopyörällä ja tee hyvää!

Lauantaina 10.2. klo 12-16 Hansatorin valtaa liikunnallinen hyvän mielen hyväntekeväisyystapahtuma yhteistyössä Sylva Ry:n kanssa. Ystävänpäivä-teeman hengessä lapsipotilaita ja heidän perheitään voi tukea joko polkemalla kuntopyörää tai lankuttamalla Hansatorilla.

Hansakortteli lahjoittaa jokaisesta Hansatorilla kuntopyörällä poljetusta kilometristä tai puoli minuuttia lankuttaneesta asiakkaasta 5 euroa lyhentymättömänä Sylva ry:n toimintaan.

Tapahtuman juontaa hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä ja lankutuksen saloihin johdattaa Hansakorttelin BASI Pilateksen henkilökunta. Heiltä saat myös vinkkejä oikeaan lankutustekniikkaan!

Nesteytyksestä sekä hyvästä urheilun tunnelmasta vastaa energiajuoma NOCCO, jokainen lahjoittaja saa hyvästä työstä NOCCO-energiajuoman sekä 200 ensimmäiselle ilmainen etukuponki BASI Pilateksen pilatestunnille.

SYLVA:n toiminta mahdollistaa syöpään sairastuneelle nuorelle ja hänen perheelleen mm. neuvontapalveluja, vertaistukea, tuettuja lomia ja erilaisia tapahtumia. Sinun tuellasi on suuri merkitys: SYLVA:n toiminnasta 90 % rahoitetaan lahjoituksin. Tapahtumapäivänä 10.2. Thaliatorilla klo 10–14 Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö on paikalla tuolitapahtuman ja muun muassa onnenpyörän kera – lue lisää linkin takaa!

Nappaa ystäväsi tai työporukkasi mukaan ja tule Hansatorille tekemään hyvää!