Hansakortteli avoinna itsenäisyyspäivänä

HANSAKORTTELIN ITSENÄISYYSPÄIVÄ ON YKSI JOULUKAUDEN KOHOKOHDISTA!

  • Hansakorttelin liikkeet palvelevat itsenäisyyspäivänä keskiviikkona 6.12. klo 12-18 ja kortteli on täynnä ohjelmaa!
  • Tule, ihastu ja hämmästy! Tällaista itsenäisyyspäivän viettoa ei ole aiemmin Hansakorttelissa nähty.
  • Viuluvirtuoosi ONEVIOLIN:n ilmaiskonsertit Hansatorilla klo 13 ja klo 15. ONEVIOLIN on yksi Suomen tähtitaivaan uusimpia ja kirkkaampia tähtiä, loistaen lahjakkuudellaan sekä upealla viulun soinnullaan. Rajoja rikkova viuluvirtuoosi ONEVIOLIN tuo esitykseen joulun taikaa lumoavilla versioillaan tunnetuista hiteistä kuten Last Christmas ja Walking in the Air! Vaikuttavien visuaalien tukemissa ikärajattomissa esityksissä kuullaan modernien joulubiisien lisäksi myös perinteisempiä klassikoita. Poikkeuksellista on, että uudelleenversioinnit esitetään vain yhdestä viulusta tuotetuilla äänillä!
  • 500 ensimmäiselle tarjotaan ilmaiset glögit Hansatorin laidalla klo 12 alkaen (klo 16 saakka). Paikalla on Turun Sotilaskotiyhdistyksen glögipiste. Pisteellä myydään myös legendaarisia Sotkun munkkeja!
  • Joulupukki saapuu Korvatunturilta juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä Turun Hansakortteliin. Joulupukki on tavattavissa klo 13, 15 ja 17 Thaliatorin kuvauspaikalla, Hansakorttelin 1. kerroksessa. Joulupukki vierailee tasatunnein noin 20 minuutin ajan.
  • Nappaa itsestäsi kuva Hansakorttelin upean jouluisella valokuvauspisteellä ja osallistu hulppean joulukuusen arvontaan! Katso ohjeet paikan päältä.
  • Muista hyödyntää kaupungin paras parkkietu, joka päivä kaksi tuntia ilmaista parkkiaikaa Hansakorttelin uutiskirjeen tilaajille Hansan omassa parkkihallissa (sisäänajo Kristiinankatu 11).
  • Sinua palvelee myös lahjapaketointipalvelu klo 12-18 St. Erikin aukiolla (K-Marketin vieressä).
  • Turun keskustassa valotaidetapahtuma Valon Polku starttaa 6.12. jatkuen 9.12. saakka. Lue lisää: https://www.turku.fi/valonpolku