Uudistetun Stockmannin avajaiset lauantaina 18.11.!

Hansakorttelissa sijaitseva Turun Stockmann tavaratalo on käynyt läpi mittavan remontin tämän vuoden aikana. Uudistuneessa tavaratalossa nähdään ripaus luksusta ja aimo annos inspiraatiota. Koko pääkerroksen eli tavaratalon ensimmäisen kerroksen ilme muuttuu lattiasta kattoon. Yksi selkeimmistä muutoksista on näyteikkunoiden avaaminen kadulle. Stockmann on toiminut samalla paikalla Yliopistonkadun ja Kristiinankadun kulmassa yli neljäkymmentä vuotta, vuodesta 1982.

Uudistuneen tavaratalon avajaisia vietetään lauantaina 18. marraskuuta. Tarjolla on alkoholitonta skumppaa sekä kakkua 500 ensimmäiselle klo 12-15. Paikalla viihdyttää Stockmann Houseband.

Stockmannin tunnelmallinen joulupuoti palvelee Stockmann-torilla aina jouluun saakka. Olethan myös käynyt tutustumassa Stockmannin tämän vuoden upeaan satumaiseen jouluikkunaan Yliopistonkadulla?