Syystuuli puhalsi Hansaan uutuuksia ja tapahtumia

Hansakortteli on koko perheen syysretkikohde! Syksy on nimittäin oivallista aikaa siirtyä kauppakeskuksen lämpöön ja kierrellä ostoksilla tutuissa sekä aivan uusissa liikkeissä, kuten super-odotetussa Beyond Retrossa! Muista viettää laatuaikaa joko yksin tai yhdessä ja poikkea herkuttelemaan tunnelmallisiin ravintoloihin ja kahviloihin.  Lue lisää alta ja tule Hansakortteliin viettämään syyslomahetkiä!

Torstai 19.10.
Turun ja Kaarinan seurakunnan muskari joka torstai (myös syyslomalla) klo 9.30-10 Pikku Hansassa. Ei vaadi etukäteisilmoitusta, tervetuloa! Perhehuone Pikku Hansa, Hansakorttelin 2. kerroksessa.

Lauantai 21.10.
XS Lelut järjestää lastentapahtuman Pikku Hansassa klo 12-16!
Luvassa paljon hauskaa ohjelmaa, kuten Plus-Plus -paloilla rakentelua, arvonta, siirtotatuointeja ja tottakai rakastetun XS Lelujen maskotin vierailu. XS Lelut -myymälästä löydät unelmalelut kaikenikäisille leikkijöille, vauhdikkaimmat pelit koko perheen peli-iltoihin ja kuukausittain vaihtuvia huipputarjouksia – lisäksi XS Klubin jäsenenä saat aina klubilaisen edut ja tarjoukset käyttöösi. Kutsumme kaikki viettämään iloista päivää lelujen maagiseen maailmaan 21.10.2023 klo 12-16! Osallistu arvontaan, halaa maskottia ja nauti hauskasta syyslomapäivästä perheen tai ystävien kanssa!

Puolenkuun Peleissä paljon pelietuja syyslomahinnoin!

Hansan nuorisotila Nuki, Hansakorttelin 2. kerroksessa (Taco Bellin vieressä)
o Avoinna arkipäivisin klo 13–19 (normaalisti 14–20)
o ma-ke ja pe 13–17-vuotiaille, to: 18–25-vuotiaille
o Ohjelma:
ma: Avoin toiminta
ti: Leipomista
ke: Leffailta (ilmoittautuminen ohjaajalle etukäteen)
to: Bingo
pe: Bingo

Turun kaupunki tarjoaa myös monipuolista tekemistä syysloman viettoon 16.–20.10. Vimma ja Seikkailupuisto täyttyvät kädentaidoista, teatterista ja musiikista. Dinot valtaavat Turun pääkirjaston lastenosasto Saagan. Nuorisotilat ja Kivaloma kulmilla -toiminta tuovat mukavaa tekemistä omalle lähialueellesi, ja museoissa kuulee hauskoja ja jännittäviäkin tarinoita. Lisätietoja: https://www.turku.fi/syysloma