Food Days Hansakorttelissa 10.-12.6.

Hei hyvän ruoan ystävä, meillä on sinulle iloisia uutisia! Turun ruokaviikkoja 5.–18.6. vietetään myös meillä Hansakorttelissa, kun Food Days tuo makuelämyksiä keskelle Turun keskustaa. Luvassa on paljon ohjelmaa ruoan ja juoman ympärillä unohtamatta paikallisesti tuotettuja herkkuja. Nähdään uusien elämysten ruokapäivillä!

10.-12.6. Food Days Hansakorttelissa

Jos kuplivat juomat ja kesäiset herkut saavat makunystyräsi hyräilemään, on tässä tapahtuma sinun makuusi! Luvassa on hyvää tunnelmaa ja sitäkin parempia makuja, kun Food Days rantautuu Hansakortteliin la–ma 10.–12.6. Turun ruokaviikkojen kunniaksi. Istahda rennosti upeaan Kukko Loungeen, nauti paikallisten tuottajien herkkuja ja koe Michelin-gaalan suora lähetys eturivin paikoilta.

10.-12.6. Kukko Lounge X Hansakortteli, Hansatorilla

Food Days täydentyy Kukko Lounge -kesäterassilla. Hyvä seura, tunnelmallinen terassi ja lasillinen viileää juomaa; täydellisen kesäpäivän ainekset löytyvät Hansatorin Kukko Loungesta! Kyseessä on kesäisen viikonlopun kohtaamispaikka, jossa nautiskelet Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan laadukkaita alkoholittomia ja alkoholillisia tuotteita – lähialueen herkkuja unohtamatta. Tervetuloa viihtymään yksin tai yhdessä!

Kesäterassi (K18) Hansatorilla auki:
La 10.6. klo 12-19
Su 11.6. klo 12-18
Ma 12.6. klo 12-20.

10.6. klo 13-14, Kari Aihinen, Suomalainen Kirjakauppa

Huippukokki Kari Aihinen tavattavissa ja esittelemässä uutuuskirjaansa Kape The Chef Suomalaisessa Kirjakaupassa lauantaina 10.6. klo 13-14.

12.6. klo 12-16, Lähiruokatuottajapäivä

Kattaus paikallisia makuja! Hansakortteli ja Turun kaupunki ovat kutsuneet alueen ruokatuottajia esittäytymään Hansatorille maanantaina 12.6. klo 12–16 lähiruokatuottajapäivään. Tiesitkö, että aivan lähelläsi loihditaan vaikka ja mitä maistuvaa aina jäätelöstä smoothieen? Me kutsuimme lähiruokatuottajat esittelemään ja maistattamaan herkkujaan 12.6. Hansatorille, jotta sinä voit löytää paikalliset suosikkisi!

POPS! – Hymyilyttävän hyvää Kaarinalaista mehujäätelöä
Smooth It – Smoothieita ja välipaloja tuoreista aineksista
Rainingon luomutila – Kvinoaa luomuna ja gluteenittomana
Jymy – Jäätelöä ilman mitään ylimääräistä

12.6. klo 18 alkaen, Michelin-gaalan suora lähetys

Elämys eturivin paikoilta! Turku saa kesäkuussa isännöidä pohjoismaisten ravintoloiden Michelin-tähtien jakotilaisuutta Logomossa. Tilaisuus on ainutlaatuinen ja tänä vuonna se on mahdollista nähdä livenä! Michelin-gaala näytetään suorana lähetyksenä Hansatorilla maanantaina 12.6. klo 18 alkaen. Hansatorilta löytyy istumapaikkoja sekä kevyttä tarjoilua. Paikkoja ei voi varata ennakkoon. Tervetuloa näkemään jotain ainutlaatuista!