Hansakortteli saavuttanut merkittäviä säästöjä sähkön- ja lämmönkulutuksessa

Hansakorttelin energiansäästötoimenpiteet tuottavat tulosta. Kauppakeskuksessa on onnistuttu vähentämään tänä vuonna tammikuusta lokakuuhun sähkönkulutusta lähes 7 % verrattuna viime vuoden samaan ajanjaksoon. Myös kaukolämmön vertailukelpoinen kulutus on laskenut 8 %.

”Olemme saaneet aikaan merkittäviä vähennyksiä alentamalla tausta- ja varastotilojemme lämpötiloja. Lisäksi säätelemme ilmanvaihtokoneidemme toimintaa asiakasmäärien mukaisesti. Tilojemme käyttäjien mukavuudesta ei ole kuitenkaan tingitty”, Hansakorttelin kiinteistöpäällikkö Janne Suominen kertoo.

Luvut koskevat Kauppakeskus Hansa Ky:n hallinnoimaa viittä kiinteistöä.

Lisätietoja: kiinteistöpäällikkö Janne Suominen, s-posti: janne.suominen@hansakortteli.fi