Hansakorttelissa aloittaa monta uutta liikettä syksyllä 2021

Hansakorttelin remontti on houkutellut kauppakeskukseen monia uusia yrityksiä eri toimialoilta.

Åbo Svenska Teaternin viereen avaa Turussa täysin uusi ravintola Deliberi, joka tunnetaan pääkaupunkiseudulla muun muassa laadukkaista pintxo-suupaloistaan, lankkupizzoistaan ja erilaisista kulhoannoksistaan. Ravintola palvelee lounasajan lisäksi myös ilta-aikaan, ja siitä voidaan odottaa suosittua ”after work” -paikkaa Turun keskustassa. Hansan Food Courtiin Kultataloon on jo avautunut uusi ravintola Hullu Poni, jonka erikoisuutena on ekologinen hevosen- ja peuranliha. Tarjolla on muun muassa meheviä hampurilaisia.

Uusien tulijoiden joukossa on myös kotimainen lifestyle-brändi Balmuir, joka avaa Christmas Shopin Hansakortteliin joulusesongiksi.
Jouluksi avautuu myös Turun Kaupungin museokauppa, joten tämän joulun parhaat joululahjat saat helposti ja kätevästi Hansakorttelista.

Hansakorttelin päivittäistavaravalikoimaa tulee vahvistamaan tanskalainen ketju NORMAL, joka avautuu 12.11 R-kioskin läheisyyteen.

Apteekkipalveluita täydentämään tulee Yliopiston Apteekki, joka muuttaa marraskuussa Yliopistonkadun ja Aurakadun kulmaan (sisäänkäynti vain kadun puolelta).

Tervetuloa tutustumaan kaikkiin uusiin tulokkaisiimme!