S-market Hansa Herkku avautuu uudistettuna 14.10

Hansakorttelin pohjakerroksessa, Stockmannin alla sijaitseva laajan valikoiman ruokakauppa S-Market Hansa Herkku on avautunut uudistuneena 14.102021. Food Market Herkusta tuttu ja ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakkaita myös S-market Hansa Herkussa. Kaupan myyntiala kasvoi uudistuksessa parilla sadalla neliöllä. Kaupassa on nyt upea yli 30 metriä pitkä ruokatori, josta löytyvät runsaat liha-, kala- ja juustotiskit. Samoin hedelmä- ja vihannesosaston monipuolisuuteen ja tuoreuteen on panostettu. Valikoimissa korostuvat myös paikalliset tuotteet sekä valmiit, kätevästi mukaan otettavat herkut.

S-market Hansa Herkku kantaa ylpeänä myös Chaîne des Rôtisseurs -kilpeä, joka on osoitus laadusta ja palvelun korkeasta tasosta.

Valikoimaan on lisätty myös Itsudemon paikan päällä valmistetut sushit, Fire Wokin aasialaiset wokit sekä Kulman Keittiön maukkaat kotiruoka-annokset. Uutuutena kaupasta saa nyt myös Kape Aihisen suunnittelemia ja kokkien valmistamia Vietävä-valmisannoksia. Mukaanotettavan lounaan voi nauttia myös ostosreissun yhteydessä kaupan delipisteessä.

S-market Hansa Herkusta löytyvät lisäksi Fazerin myymäläleipomo, Picadeli-salaattibaari, Mehustamon tuoremehupuristimet sekä Beijing8 Dumplingit. Uudet pikakassat nopeuttavat asiointia ja S-market Hansa Herkussa on myös Turun Osuuskaupan ensimmäinen itsepalveluperiaatteella toimiva takahihnallinen kassapöytä.

S-market Hansa Herkku palvelee joka päivä 6 – 24. Ruokatori on auki ma-la 7 – 20 ja su 10 – 18.