Uusi K-Supermarket Centrum avautuu 3.6.2021

Uusi K-Supermarket avautuu Hansakorttelin naapuriin Eerikinkadulle 3.6.2021

Turun keskustan ruokakauppavalikoima vahvistuu kesäkuun alussa, kun Veli-Pekka Hussi avaa uuden, yli 1200 neliöisen K-Supermarketin Eerikinkadun ja Kristiinankadun kulmaan. Kiinteistössä on ennen ollut mm. Posti, Halosen tavaratalo ja Vegas yökerho. Hussi jatkaa edelleen myös K-Supermarket Manhattan Cityn kauppiaana.

Uusi K-Supermarket tulee olemaan moderni ja varusteltu mm. sähköisillä hintanäytöillä. K-Supermarket Centrumissa tullaan panostamaan laadukkaisiin raaka-aineisiin ja palvelukokemukseen ja se on kaivattu lisä keskustassa asioivien palvelutarjontaan.

Keskustassa työskenteleville on myös luvassa kaivattu lounaspaikkojen monipuolistuminen, koska K-Supermarketin yhteyteen avataan 40-paikkainen ravintolamaailma.
“K-Supermarket Centrum tulee olemaan ruokakaupan ja ravintolan yhdistelmä paraatipaikalla Turussa. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa antaa huikeaa lisäarvoa kaupalle”, hehkuttaa Veli-Pekka Hussi.

Aimopark Hansakortteli pysäköintihalli palvelee luonnollisesti myös K-Supermarket Centrumissa asioivia. Auton voi ajaa parkkihalliin Kristiinankadulta ja hoitaa ruokaostokset kätevästi kadun toisella puolella. Hansakorttelin uutiskirjeen tilaajat saavat myös 30 min ilmaista pysäköintiaikaa, mikä helpottaa nopeiden ruokaostosten tekemistä.

Lue lisää ja aktivoi etusi: https://hansakortteli.fi/info/pysakointi/.