Taiwanilaista kuplateetä tarjolla nyt Hansakorttelissa!

Hansakortteliin on avautunut 6.1.2021 uusi teehuone More Tea. More Tea tarjoilee kuplateetä, tai toisin sanoen bubble tea -juomia.

Bubble tea on alunperin taiwanilainen juoma, mutta nyt kuplateekulttuuri on vihdoin rantautunut myös Suomeen. Normaalisti kuplatee tehdään laadukkaasta mustasta Ceylon teestä, ja sen toisena raaka-aineena on maito. Bubble tean kuplat ovat tehty tapiokapalleroista, ja antavat juomalle sen tyypillisen koostumuksen. Eri variaatioita löytyy kuitenkin kaikkiin makuihin, ja asiakas voi itse valita mm. juoman makeusasteen. Kuplatee on erityisen suosittua Taiwanissa, mutta se on levinnyt nopeasti myös osaksi naapurimaiden ruokakulttuuria Aasiassa.

Ensimmäisenä Hansakorttelissa kuplateetä valmistaa helsinkiläislähtöinen More Tea. Kahvila sijaitsee Hansakorttelissa, Kultatalon ensimmäisessä kerroksessa Burger Kingin vieressä.

“Haluamme levittää taiwanilaista kuplateekulttuuria myös Suomeen. Toimme kuplateen heti Helsingin jälkeen Turkuun, ja Hansakortteli sopi meille paikaksi täydellisesti sen keskeisen sijainnin takia. Toivomme, että voimme tuoda puhdasta iloa ja uusia kokemuksia nyt myös turkulaisille,” sanoo More Tean perustaja Eva.