kynttilät

Hemmotteluhoidot

IDHAIR ELEMENTS XCLUSIVE -25 %

IdHAIR Elements Xclusive on valikoima kauniita ja ylellisiä hiustuotteita, jotka ovat täydellisessä harmoniassa luonnon kanssa. Tanskan rannikkoseudulta inspiraationsa saanut tuotelinja on pakattu kauniisiin, pohjoismaista designia edustaviin, kierrätetystä muovista valmistettuihin pulloihin. Tuotteiden sisältävät runsaasti luonnosta poimittuja raaka-aineita. Kaikki hoitotuotteet ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä gluteenia, sulfaatteja, parabeeneja tai allergisoivia hajusteita.

3-VAIHEISET KASVOJENHOITOSETIT – 15 % IDHAIR ELEMENTS XCLUSIVE -25 %

être bellen suositut 3-Step Set -kasvojenhoitosetit sopivat myös erinomaisesti koti-spa -iltaan ja mikä parasta; yhdestä setistä löytyy jopa 3 eri tuotetta:

  1. kuitukangasnaamio,
  2. erikoistuote: seerumi, silmänympärysvoide tai kuorinta,
  3. hoitovoide kasvoille

Valittavanasi on neljä eri ihanaa settiä esim. energiaa ja ihon kirkastusta kaipaavalle 3-step Set A+E+C Vitamin Booster, jonka kuitukangasnaamioon on imeytetty A-, E- ja C-vitamiineja sekä runsaasti kasviuutteita, mm. tyrniä, madonnanliljaa ja mustaseljaa. Naamion vaikutusajan jälkeen ihonhoitoa jatketaan ensin silmänympärysseerumilla, joka sisältäää mm. ihon rakennetta korjaavaa retinolia. Hoitokokonaisuus viimeistellään hoitovoiteella, joka sisältää kapseloitua A-, E- ja C-vitaminia.

être belle 3-step Set naamiot -15 %  (norm. 7,50 €)

KASVONAAMION OSTAJALLE , HIUSNAAMIO KAUPAN PÄÄLLE! (arvo 9 €)

Järjestä itsellesi hemmotteleva koti-spa -ilta ja tekemällä kylpyhuoneestasi tunnelmallinen kotihoitola. Meiltä löydät kaikki tarvittavat kosmetiikkatuotteet rentouttavan koti-spa -illan viettoon.

Maaliskuun etuna tarjoamme kaikille kasvonaamion ostaneille Circle Chronicles hiusnaamion kaupan päälle! (arvo 9 €) Valittavanasi on useampi eri vaihtoehto esim. Circle Chronicles Let It Go -hiusnaamio, kosteuttaa hiukset ja rauhoittaa stressaantuneen hiuspohjan. Se sisältää harmaata savea ja kosteuttavaa Brahmil-öljyä, joka muodostaa yhdessä appelsiiniöljyn kanssa täydellisen tuoksun lepohetkelle.

Etu ei koske 3-step Set- eikä yksittäisiä Hydro Mask -naamioita.

UUTTA
Voimassa maaliskuussa!

Muita liikkeen tuotteita