Skip to content
Liikkeet avoinna tänään: 9-20

Hansakorttelin tapahtumat ja kuumimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme. Arvomme kaikkien tilaajien kesken 8.11. mennessä viisi kpl 100 €:n lippupakettia Turun Kaupunginteatteriin.

Kilpailun säännöt

Arvonnan järjestää Hansakortteli.

Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomakkeen tiedot osoitteessa: https://hansakortteli.fi/tarjoukset-ja-tapahtumat/. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän, palkintokumppanin ja niiden tytäryhtiöiden työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään, toimistojaan taikka henkilöitä, jotka ovat millään lailla kytköksissä kampanjaan. Arvonnanjärjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Yhtä henkilöä tai sähköpostiosoitetta kohden sallitaan vain yksi osallistuminen. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

Kilpailuaika

Kilpailu on voimassa 25.10. - 7.11. Arvonta suoritetaan 8.11.

 

Voittoarvonta

Palkinnot arvotaan osallistuneiden kesken. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Palkinnot

Osallistujien kesken arvotaan viisi kappaletta 100€:n arvoista lippupakettia Turun Kaupunginteatteriin. Hansakortteli vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käsitellään rekisteriselosteen mukaisesti.

Yleistä säännöistä

Arvonnanjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.