Skip to content
Liikkeet avoinna tänään: 9-20

Pizzarium

hansakortteli_pizzarium

Pizzarium

Aukioloajat

Aukioloajat:
Ma-Pe klo 9-20 Pizzaa on saatavilla arkisin klo 10.30 alkaen.
La klo 10-19
Su klo 12-18

Pizzarium, aitoja roomalaisia pizzapaloja

Pizzarium syntyi vuonna 2012 turkulaiseen ostoskeskukseen, koska halusimme tarjota suomalaisille paremman vaihtoehdon nopeaan ruokailuun. Pizzarium inspiroituu aidoista roomalaisista pizza al taglio -paikoista, joista voi napata nopeasti purtavaa aamusta iltaan.

Vitriineistämme löytyy aina vähintään 12 erilaista makuyhdistelmää. Näin ollen jokainen löytää meiltä omien makumieltymystensä mukaisia vaihtoehtoja. Pizza-ateriastakin tulee rikkaampi, kun valitsee kahta tai kolmea makua kerrallaan.

Erityisen ylpeitä olemme siitä, että pystymme tarjoamaan pizzanystäville sellaisen pizzan, joka ei kärsi kotiinkuljetuksessa. Pizzapohjamme koostumus on nimittäin pitkän kohotusajan ansiosta sellainen, että se säilyttää kuohkeutensa pitkään. Pizzapalojen lämmitys onnistuu kuumassa kotiuunissa ihan yhtä hyvin kuin meidän omassa kiviuunissammekin.

Poikkea siis hakemaan pizzapalat silloin, kun sinulle sopii ja anna pizzaelämyksen viedä mukanaan. Pizzapalat sopivat hyvin myös kokoustarjoiluksi tai juhlanaposteltavaksi.

Tervetuloa pizzojen valtakuntaan!