Liikkeet avoinna tänään: 9-20

FASHION REPORTER – MUOTITOIMITTAJA ON NYT VALITTU!

Hansakortteli on muodin ikkuna maailmalle ja muotivalikoimamme onkin laaja, monipuolinen ja huikean houkutteleva!

Aiemmin keväällä päätimme, että haluamme tuoda tätä ilosanomaa vahvemmin esille ja järjestimme Fashion Reporter -muotitoimittajakilpailun.  Saimme upean määrän hakijoita ja järjestimme stailauskilpailun maaliskuussa 2017, jossa malleina toimivat Hansakorttelin yritysten työntekijät.

Fashion Reporter – muotitoimittajakilpailun voittaja on nyt julkistettu ja hän on muotibloggaaja Eveliina Salminen! Suuret onnittelut Eveliinalle!! Olemme todella innoissamme tulevasta yhteistyöstä ja tuskin maltamme odottaa, että pääsemme yhdessä Eveliinan kanssa nostamaan Hansakorttelin muodin tarjontaa uusiin ulottuvuuksiin.

Lue lisää aiheesta Eveliinan blogista: http://eveliinasalminen.blogspot.fi/2017/04/poskipaat-sattuu-hymyilemisesta.html

Tai Turun Sanomista: http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3483069/Eveliina+Salminen+voitti+Hansakorttelin+muotitoimittajakilpailun